13.11.11

Χειμωνιάτικο σκηνικό στη χώρα...


Συνεχίζεται ο κακός καιρός την Κυριακή. Η θερμοκρασία θα παραμείνει σε πολύ χαμηλά επίπεδα και οι βόρειοι άνεμοι θα φθάσουν μέχρι και τα 10 μποφόρ στα ανατολικά.

Κρύο, καταιγίδες και... χιονοπτώσεις στα ορεινά, κυρίως στα ανατολικά και νότια χαρακτηρίζουν τον καιρό την Κυριακή. Η θερμοκρασία θα διατηρηθεί σε χαμηλά επίπεδα, οι βόρειοι άνεμοι στα ανατολικά θα φθάσουν τα 10 μποφόρ τοπικά. Βελτίωση σε όλη τη χώρα από την Τετάρτη.

Συννεφιασμένος καιρός στην Αττική. Οι νεφώσεις σταδιακά θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές, κυρίως στα ανατολικά και βόρεια. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7-12 βαθμούς, 3-4 βαθμούς χαμηλότερη στα βόρεια.

Καιρός με νεφώσεις, οι οποίες σταδιακά θα αυξηθούν και στη Θεσσαλονίκη. Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι, εντάσεως 3-5 μποφόρ.

Αρκετά συννεφιασμένος καιρός, με αυξημένες νεφώσεις στα ανατολικά της Μακεδονίας. Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι, βορειοανατολικοί εντάσεως 3-5 μποφόρ και στα ανατολικά εντάσεως 6-8 μποφόρ.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο ο καιρός θα είναι γενικά καλός με νεφώσεις στα νότια. Οι άνεμοι θα είναι ανατολικοί, βορειοανατολικοί εντάσεως 4-6 μποφόρ και τοπικά στο Ιόνιο 7 μποφόρ.

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο προβλέπονται νεφώσεις με σποραδικές βροχές, παροδικές χιονοπτώσεις σε ορεινές και ημιορεινές περιοχές, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5-12 βαθμούς Κελσίου.

Τοπικές βροχές στη βόρεια Κρήτη. Οι βροχές από το βράδυ θα επεκταθούν και στις Κυκλάδες, κυρίως ανατολικά, ενώ στην Κρήτη θα είναι κατά τόπους ισχυρές.

Νεφώσεις και ασθενείς βροχές στα βόρεια νησιά ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα, καταιγίδες στα νότια.
news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: