23.11.11

Έτοιμος να αλώσει το «Βελοντρόμ»...



Με στόχο το διπλό – πρόκρισης αγωνίζεται απόψε (21.45- live olympiacos24.gr) ο Ολυμπιακός στην Μασσαλία κόντρα στην Μαρσεϊγ για την 5η αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι Πρωταθλητές βρίσκονται στην... τέταρτη θέση του 6ου ομίλου με 3 βαθμούς, έναν λιγότερο από την 3η της βαθμολογίας, Ντόρτμουντ και τέσσερις από την Μαρσέιγ, ενώ στην κορυφή βρίσκεται η Άρσεναλ με 8 πόντους.

Οι παίκτες του Ερνέστο Βαλβέρδε θέλουν τη νίκη προκειμένου να μπορέσουν να διεκδικήσουν την τελευταία αγωνιστική, στο «Γ. Καραϊσκάκης» κόντρα στην Αρσεναλ ένα εισιτήριο, είτε για την επόμενη φάση του Champions League, είτε για την ευρωπαϊκή συνέχεια στο Europa League.

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται από χθες στην Μασσαλία, με τον Ερνέστο Βαλβέρδε να έχει πολλά προβλήματα να αντιμετωπίσει αφού τραυματίες είναι οι Μακούν, Ορμπάιθ και Ιμπαγάσα.

Κατά τη διάρκεια της χθεσινής προπόνησης, ο Ισπανός τεχνικός δοκίμασε διάφορα σχήματα και δεν δίστασε να προκαλέσει και αίσθηση με τις επιλογές του αφού χαρακτηριστική ήταν η στιγμή όπου μετακίνησε στο κέντρο τον Μανιάτη, κατά τη διάρκεια του διπλού, και του έδωσε εντολή να βρίσκεται κοντά στον Μοντέστο!
olympiacos24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: