10.11.11

Εντατικές διαβουλεύσεις για τη σύνθεση της νέας κυβέρνησης...


Σε εξέλιξη βρίσκεται στο Μέγαρο Μαξίμου σύσκεψη εκπροσώπων των τριών κομμάτων που στηρίζουν τη νέα μεταβατική κυβέρνηση, παρουσία του Πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου. Aντικείμενο της σύσκεψης είναι η σύνθεση του κυβερνητικού σχήματος. Το ΠΑΣΟΚ εκπροσωπείται στη...
σύσκεψη από τον στενό συνεργάτη του Γιώργου Παπανδρέου Νίκο Αθανασάκη, η Νέα Δημοκρατία από τον γραμματέα του κόμματος Ανδρέα Λυκουρέντζο και τον Δημήτρη Σταμάτη και ο ΛΑΟΣ από τον αντιπρόεδρο του κόμματος Γιώργο Γεωργίου.


Σύμφωνα με πληροφορίες, ενδέχεται να προσκληθούν κάποια στιγμή στη σύσκεψη η Δημοκρατική Συμμαχία και η Δημοκρατική Αριστερά. Στην περίπτωση που προσκληθεί η Ντόρα Μπακογιάννη αφήνει ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα, ενώ ο Φ;vthw Κουβέλης δεν έχει αποφασίσει ακόμη τι θα πράξει.


Η ορκωμοσία της νέας κυβέρνησης έχει οριστεί για τις 2 το μεσημέρι της Παρασκευής, ενώ ακόμη δεν έχει καθοριστεί πότε θα ξεκινήσει η κοινοβουλευτική διαδικασία για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης.

Από τις πρώτες ενδείξεις προκύπτει ότι δεν θα υπάρξει μετακίνηση του Ευάγγελου Βενιζέλου από το υπουργείο Οικονομικών και την αντιπροεδρία της κυβέρνησης.
...
NEA.

Δεν υπάρχουν σχόλια: