10.11.11

Τα σενάρια και οι φήμες για τις υπουργικές θέσεις...


Mετά την ανακοίνωση του Λουκά Παπαδήμου και την οριστική απόφαση, η ορκωμοσία της νέας κυβέρνησης να πραγματοποιηθεί αύριο στις 2 το μεσημέρι, το ενδιαφέρον, τώρα, πέφτει στα πρόσωπα που θα πλαισιώνουν τη νέα κυβέρνηση.
Σύμφωνα με τις... τελευταίες πληροφορίες (ονόματα και σκέψεις για τα πρόσωπα της νέας κυβέρνησης αλλάζουν συνεχώς) τα πράγματα έχουν ως εξής: Θεωρείται πιθανή η συμμετοχή του υπουργού Οικονομικών Ευάγγελου Βενιζέλου. Στο υπουργείο Οικονομικών αναμένεται να παραμείνει ο αναπληρωτής υπουργός κ. Φίλιππος Σαχινίδης, ενώ υποψήφιοι για μια θέση στον υπουργείο φέρονται ο Γιάννης Μουρμούρας, σύμβουλος του κ. Σαμαρά, είτε ο Χρήστος Σταϊκούρας.

Σε υπουργική θέση αναμένεται να παραμείνουν ο Δημήτρης Ρέππας, ο Ανδρέας Λοβέρδος και η Άννα Διαμαντοπούλου.

Από πλευράς ΝΔ γίνονται διαβουλεύσεις αν θα καταλάβει θέση στην αντιπροεδρία ο κ. Σταύρος Δήμας. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Δημήτρης Αβραμόπουλος έχει συμφωνήσει να αναλάβει υπουργός Εθνικής Άμυνας.

Φήμες θέλουν τον Μάκη Βορίδη από τον ΛΑΟΣ να επιθυμεί να πάει στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας και ενδεχομένως να υπουργοποιείται ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Πληροφορίες επίσης κάνουν λόγο για έξοδο από την κυβέρνηση των κκ Μπεγλίτη, Μόσιαλου, Λαμπρινίδη και Παπαιωάννου...

Δεν υπάρχουν σχόλια: