14.11.11

Η Εύα θέλει συνέδριο στο ΠΑΣΟΚ πριν τις εκλογές! ...


Πιστή στο... αντάρτικο μέτωπο, που εγκαινίασε προ ημερών στο... twitter η Εύα Καϊλή μίλησε σήμερα στο Βημα fm και έθεσε εμμέσως θέμα ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ. «Έχω την αίσθηση ότι κλείνοντας 4 χρόνια, οι ... εσωκομματικές διαδικασίες κινούνται αυτόματα γι’ αυτά τα θέματα, τα οποία όμως θα συζητηθούν τις επόμενες μέρες», δήλωσε με νόημα, αλλά πρόσθεσε πως «τώρα η άμεση προτεραιότητα, και η δική μου και της κυβέρνησης, είναι το έργο που θα πρέπει να γίνει για τη χώρα και όχι αν το ΠΑΣΟΚ θα πάρει καλά ποσοστά στις εκλογές».

Η ίδια, ωστόσο, ζήτησε την διεξαγωγή συνεδρίου στο ΠΑΣΟΚ, πριν τις εκλογές. «Θα ήταν πολύ σημαντικό να πάει σε συνέδριο. Εάν σ’ αυτό το συνέδριο πρέπει να κριθεί και ο πρόεδρος του κόμματος, είναι κάτι που δεν γνωρίζω αν θα τεθεί ως θέμα από τους συναδέλφους ή θα έχουμε το χρόνο για κάτι τέτοιο.

Πάντως, η όμορφη Εύα επικέντρωσε την κριτική της στο θέμα του δημοψηφίσματος και σε αυτούς του το εισηγήθηκαν στον Γιώργο Παπανδρέου. «Πρέπει να εξεταστούν οι προθέσεις που υπήρχαν, το τι ακριβώς συνέβη και γιατί ή αν ήταν μια λάθος εκτίμηση που μας οδήγησε σε μεγάλες περιπέτειες, που και πάλι πρέπει να συζητηθεί εσωκομματικά. Θα μου επιτρέψετε, να προηγηθούν οι εσωκομματικές διαδικασίες». κατέληξε.
parapolitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: