12.11.11

Ιμπαγάσα: «Να δώσουμε χαρά στον κόσμο του Ολυμπιακού»...


Έτοιμοι να ικανοποιήσουν τον «ερυθρόλευκο» κόσμο και να του προσφέρουν χαρά στο ντέρμπι με τον ΠΑΟ εμφανίστηκαν οι Μάρκο Πάντελιτς και Αριέλ Ιμπαγάσα,

Στο Red Store. έδωσαν το παρών ο Σέρβος επιθετικός και ο «Κάνιο» με... περίπου 300 φίλους του Ολυμπιακού να έχουν συγκεντρωθεί για να τους δουν από κοντά,ζητώντας νίκη κόντρα στον ΠΑΟ.

Ο Μάρκο Πάντελιτς ρωτήθηκε για το αν νιώθει την αγάπη του κόσμου και πως βλέπει το ντέρμπι με τον ΠΑΟ :

«Φυσικά και νιώθω την αγάπη του κόσμου και θέλω να ανταποδώσω με την απόδοση μου. Κάναμε μερικά λάθη στα τελευταία 2 παιχνίδια και πάντα είναι κρίσιμο ένα τέτοιο ματς και θα δουλέψουμε για το καλύτερο.

Σε ερώτηση για το αν οι νέοι παίχτες έχουν αντιληφθεί ότι ο αγώνας με τον ΠΑΟ, είναι ειδικών συνθηκών : «Όντως έχουμε πολλούς νέους παίκτες στην ομάδα, αλλά περισσότερο παίζουν οι παλιοί. Πιστεύω ότι όλοι έχουν καταλάβει την κρισιμότητα του αγώνα. Έχουμε κάποιες απουσίες, ελέω εθνικών ομάδων, θα επιστρέψουν και θα δουλέψουμε καλύτερα».

Στην συνέχεια μίλησε ο Αριέλ Ιμπαγάσα, ο οποίος κυμάνθηκε στο ίδιο μήκος κύματος με τον συμπαίκτη του.

«Πάντα σε τέτοιες εκδηλώσεις έρχεται κόσμος και μας δείχνει την αγάπη του. Η παρουσία του, άλλωστε είναι σημαντική. Ελπίζουμε να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων και να τους δώσουμε χαρά στο ντέρμπι.

Πρόκειται για αγώνα που ενδιαφέρει πολύ τον κόσμο. Θέλουμε να δουλέψουμε σωστά και να είμαστε ήρεμοι, να κάνουμε σωστά τη δουλειά και αν μπορούμε να πάρουμε τη νίκη για να δώσουμε χαρά στον κόσμο» είπε ο '»Κάνιο».

olympiacos24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: