18.11.11

Ξέχασαν τον Παντελή Καψή!...


Πάντως είναι amazing η περίπτωση της Εύας Αντωνοπούλου. Με την έννοια του παταγόνι που γίνεται τελευταία γύρω από το όνομα της! Και δεν υπονοούμε βεβαίως ότι ... δεν είναι μια χαρά ικανότατη presenter κτλ – κάθε άλλο! – ωστόσο φοβερό και αυτό το πράγμα, ε; Ξαφνικά σε όποιο channel και να γυρίσεις, πάνω της πέφτεις με αυτή τη σούπερ ντούπερ διαφημισάρα! Ε, ρε λαχείο που της έσκασε!

Με μια αλλαξιά σε δύο εκπομπές
Βρε τι είναι τούτος! Με ράντζο στη τηλεόραση! Ο λόγος για τον Παύλο Χαικάλη πάλι, που χθες βράδυ την πάτησε με τη φάρσα της Χατζηβασιλείου (τζίφος τα λεφτά) και today πήρε σβάρνα ξανά τα πλατό. Εκσφενδονίστηκε το μεσημέρι στην Μενεγάκη… και σούμπιτο με το που έφυγε από εκεί, γυρνάμε στο Έχει γούστο της Τσουκαλά και νάτος να τραγουδάει με τις ορχήστρες! Με τα ίδια ρούχα ο αθεόφοβος!

Μόνιμη πελάτισσα
Απορία. Η εκπομπή 3 three νετ στη κρατική… βγαίνει με μόνιμο κοινό; Το οποίο, συμπεριλαμβάνεται στο… budget της εκπομπής; Εύλογα τα ερωτήματα μας αν σκεφτεί κανείς, ότι έχουμε εντοπίσει ένα καστανό woman με καρέ μαλλί, που την κάνουμε watch κάθε εβδομάδα! Η ίδια και απαράλλαχτη! Η οποία, by the way, τρέφει και εξαιρετικό θαυμασμό στον presenter Γιάννη Πολίτη. Για να χαμπαριάσετε σκηνικό, για μια ερώτηση που ανεμοστροβίλισε χθες στον Σαχινίδη, 3 φορές ανέφερε το όνομα του journalist αμολώντας «όπως εύστοχα είπε ο κ. Πολίτης...»! Τέτοιο σουξέ ο άτιμος!

Ντόιν!
Και τώρα την προσοχή σας. Breaking news! Σποτάκι για τις ειδήσεις στη ΝΕΤ δείχνει όλους τους presenters. Όπως: την Στάη, την Χριστοφιλέα, την Γαβρά, τον Αλαφογιώργο… και τον Κύρτσο! Πρώτη μούρη! Προφανώς ανήκει στο δυναμικό της κρατικής και δεν το έχουμε πάρει χαμπάρι!

Δραμαμίνη θες για να τους παρακολουθήσεις
Άσχετο αλλά what the fuck, ας το ξεφουρνίσουμε! Για να κάνετε understood τι γκάου συντονισμό έχουν σε αυτή την εκπομπή. Ρωτάει η presenter Νικολέττα Ράλλη μέλος νεανικού συγκροτήματος που είχαν σε λινκ, για τις στιγμές που έζησε, μαθαίνοντας ότι ήταν κοντά όταν έπεσαν οι δίδυμοι Πύργοι. Και στο καπάκι πετάγεται άλλος από το πάνελ και αμολάει ερώτηση για αστακομακαρονάδα! Τι πίνουν και δεν μας δίνουν είναι τούτοι!

Αμπάχα μπούχα!
(και volume!)

Γιώτα Δημητρακοπούλου
Από τα σημερινά Opinions (enimerosi24.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια: