13.11.11

Αυτοκτόνησε στο κελί της 32χρονη μητέρα, που είχε συλληφθεί για κλοπή ρούχου...

Έρευνα αναμένεται να ξεκινήσει άμεσα, για να διαπιστωθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες 32χρονη μητέρα που είχε συλληφθεί χθες το πρωί για κλοπή σε κατάστημα ρούχων αυτοκτόνησε μέσα στο αστυνομικό τμήμα χρησιμοποιώντας τις...

κουβέρτες. Το περιστατικό έγινε στην Πάτρα, όπου λίγο μετά τον εντοπισμό της, η 32χρονη μεταφέρθηκε στον αστυνομικό τμήμα. Εκεί μετέβη ο ιδιοκτήτης του καταστήματος προκειμένου να υποβάλει μήνυση. Μέχρι να γίνει η επικοινωνία με τον εισαγγελέα προκειμένου να πάρουν εντολή για τον αν θα την οδηγήσουν στο δικαστικό μέγαρο ή θα την αφήσουν ελεύθερη μέχρι να οριστεί τακτική δικάσιμος, η 32χρονη έκανε την απόπειρα αυτοκτονίας.

Η άτυχη γυναίκα, μητέρα ενός βρέφους, που είχε κλέψει τρία μπλουζάκια από το κατάστημα σύμφωνα με την αστυνομία, βρέθηκε από τον φρουρό του κελιού πνιγμένη με τα κλινοσκεπάσματα της, όταν πλέον η κατάστασή της ήταν μη αναστρέψιμη.

Συγκεκριμένα η 32χρονη έκοψε μια κουβέρτα σε σχήμα θηλιάς και με αυτόν τον τρόπο αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει. Σύμφωνα με τοπικά Μέσα Ενημέρωσης, η κάμερα των κρατητηρίων δεν λειτουργούσε και έτσι η πράξη δεν έγινε νωρίτερα αντιληπτή.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της Αστυνομίας η κοπέλα μεταφέρθηκε ζωντανή στο Γενικό Νοσοκομείο Πατρών όπου οι γιατροί προσπάθησαν να την κρατήσουν, χωρίς αποτέλεσμα, στη ζωή.

Όπως αναφέρει η τοπική ΕΛ.ΑΣ. σε ανακοίνωση που εξέδωσε: «Πριν τη μεταφορά της είχε εντοπιστεί από το σκοπό κρατητηρίων κατά το χρόνο που επιχειρούσε να αυτοκτονήσει με τα κλινοσκεπάσματα του χώρου κράτησης».

Η άτυχη γυναίκα, ήταν κάτοικος Παραλίας Πατρών και σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδουν τα τοπικά μέσα, εξαρτημένη από τα ναρκωτικά.


anergoidimosiografoi.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: