10.5.11

Αποθέωση στην Κύπρο για Ολυμπιακό...


Οι Κύπριοι φίλοι των Πειραιωτών στη Μεγαλόνησο περίμεναν με ανυπομονησία να δουν από κοντά τους πρωταθλητές Ελλάδας και για το λόγο αυτό τους επιφύλαξαν μια μίνι γιορτή, η οποία θα... συνεχιστεί το βράδυ στο γήπεδο κατά την διάρκεια του φιλικού με την τοπική ΑΕΚ (20:00, NS3).

Παράλληλα, παιδιά από τις ακαδημίες από Λάρνακα και Λευκωσία είχαν σχηματίσει έναν διάδρομο για να περάσει η αποστολή του, μοιράζοντας και ανθοδέσμες στους ερυθρόλευκους, ενώ αποθεώθηκε ο Κέβιν Μιραλάς, ο οποίος μια ημέρα πριν συμφώνησε να παραμείνει στον Ολυμπιακό, δίνοντας τα χέρια με τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Οι ποδοσφαιριστές και ο Ερνέστο Βαλβέρδε, πριν αποχωρήσουν, υπέγραψαν πάρα πολλά αυτόγραφα και έβγαλαν αρκετές φωτογραφίες με τους φίλους της ομάδας.

Επικεφαλής της αποστολής είναι ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Σωκράτης Κομινάκης, ενώ να τονιστεί πως μετά το σημερινό φιλικό η διοίκηση της κυπριακής ομάδας θα δεξιωθεί την αποστολή.

Μάλιστα, έχουν προγραμματιστεί και άλλες εκδηλώσεις κατά τη διάρκεια της παραμονής στην Κύπρο, όπως επίσκεψη σε κάποιον σύνδεσμο οπαδών αλλά και στις ακαδημίες του συλλόγου.

Δηλώσεις από Μώραλη...

Δηλώσεις έκανε ο δ' αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Γιάννης Μώραλης, , ο οποίος είπε: «Ο πρώτος λόγος που ήρθαμε στην Κύπρο είναι για να δοκιμάσουμε κάποιους παίκτες που δεν είχαν πολύ χρόνο συμμετοχής κατά την διάρκεια της σεζόν και φυσικά τους δανεικούς.

Ο δεύτερος λόγος είναι που έχουμε πολύ κόσμο στην Κύπρο. Μάλιστα πολλοί από αυτούς έρχονται στην Ελλάδα και τον Πειραιά για να δουν τον Ολυμπιακό. Ταξιδεύουν από την Κύπρο για να παρακολουθήσουν τον Θρύλο. Γι αυτό κι εμείς θέλαμε να έρθουμε για να τους ευχαριστήσουμε».
woop.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: