26.5.11

Γραφολόγος επιβεβαιώνει νοθεία στις αυτοδιοικ. εκλογές στη Ρόδο ...


Μεγάλες διαστάσεις παίρνει η έρευνα που διενεργεί η τακτική ανακρίτρια Ρόδου κ. Μ. Κωτούλα μετά την άσκηση ποινικών διώξεων για νόθευση εκλογής από υπαίτιους που εκτελούσαν υπηρεσία και συγκεκριμένα για παράβαση του... άρθρου 113 του Προεδρικού Διατάγματος 351/2003 κατά παντός υπευθύνου εμπλεκόμενου στη διαδικασία καταμέτρησης των ψήφων και της διαλογής των ψηφοδελτίων σε εκλογικό τμήμα της πόλεως Ρόδου, την 7η Νοεμβρίου 2010.

Στα πλαίσια της ποινικής έρευνας, που προκάλεσε καταγγελία - αναφορά της υποψήφιας περιφερειακής συμβούλου με την παράταξη του κ. Γιάννη Μαχαιρίδη «Αρχιπέλαγος Δημιουργίας» κ. Κ. Βολονάκη, ανατέθηκε με διάταξη της κ. Ανακρίτριας, η διενέργεια σχετικής γραφολογικής εξέτασης σε δικαστικό πραγματογνώμονα - γραφολόγο για τον έλεγχο 181 ψηφοδελτίων του συγκεκριμένου εκλογικού τμήματος που είχε λάβει συνολικά ο συγκεκριμένος συνδυασμός.

Όπως αποκαλύπτει σήμερα η Δημοκρατική Δωδεκανήσου από την γραφολογική εξέταση προέκυψε εκτεταμένη νοθεία των ψηφοδελτίων του συγκεκριμένου συνδυασμού στο συγκεκριμένο τμήμα αλλά και παραβάσεις της εκλογικής νομοθεσίας που αφορούν στην καταμέτρηση των σταυρών προτίμησης.
parapolitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: