26.5.11

Μεγάλο το ενδιαφέρον για το διαγωνισμό της ΠΑΕ Ολυμπιακός!...


Από την πρώτη στιγμή οι φίλοι του Θρύλου έδειξαν την πρωτοτυπία και το μεράκι τους στα βίντεο που στέλνουν.

Ο πρωτότυπος διαγωνισμός για τα εισιτήρια διαρκείας που επινόησε φέτος η ... ΠΑΕ Ολυμπιακός, έχει ήδη μεγάλο αντίκρυσμα ανάμεσα στη δημιουργική πλευρά των φίλων του Θρύλου.

Ως γνωστόν , οι φίλοι της ομάδας στέλνουν βίντεο στην ΠΑΕ (λεπτομέρειες μπορείτε να βρείτε στο banner που εμφανίζεται δεξιά του άρθρου μας) τα οποία και θα αξιολογηθούν από τα άτομα που παρουσίασαν τις φετινές κάρτες διαρκείας του Θρύλου (Γιάννης Μώραλης,Άριελ Ιμπαγάσα,Αβραάμ Παπαδόπουλος, Γιάννης Φετφατζίδης).

Χαρακτηριστικά είναι τα νούμερα των εγγεγραμμένων, αλλά και αυτών που απέστειλαν οπτικοακουστικό υλικό για το διαγωνισμό.

Συγκεκριμένα, πάνω από 150 άτομα έχουν εγγραφεί, ενώ μόλις την πρώτη μέρα του διαγωνισμού «ανέβηκαν» 50 βίντεο , τα οποία προμηνύουν οτι η διαδικασία επιλογής των τριών τυχερών θα είναι ιδιαίτερα δύσκολη!

Θυμίζουμε ότι ο πρωτότυπος αυτός διαγωνισμός θα διαρκέσει μέχρι την Κυριακή 29 Μαϊου και τα τρία καλύτερα βίντεο που θα επιλέξει η επιτροπή, θα κερδίσουν από ένα εισιτήριο διαρκείας του Θρύλου, για την αγωνιστική περίοδο 2011-2012.
olympiacos24

Δεν υπάρχουν σχόλια: