4.5.11

Ο Σάλλας αποσύρει την εμπιστοσύνη και από τον "Επενδυτή"; ...


Οι εξελίξεις στον τηλεοπτικό σταθμό Alter φαίνεται ότι θα έχουν άμεσο αντίκτυπο και στα υπόλοιπα Μέσα (αλλά και τις εταιρείες) του επιχειρηματία Κώστα Γιαννίκου. Ο παραδοσιακός «υποστηρικτής» του πρώην ισχυρού άνδρα του καναλιού του Μπουρναζίου, πρόεδρος της... «Τράπεζας Πειραιώς» Μιχάλης Σάλλας, δείχνει να έχει άρει την εμπιστοσύνη του. Και, αυτό δεν αφορά μόνο την περίπτωση του Alter, αλλά και τα υπόλοιπα του Συγκροτήματος Γιαννίκου.

Επειδή, ο γνωστός τραπεζίτης δεν είναι διατεθειμένος να χάσει άλλα χρήματα, καλά ενημερωμένες πηγές αναφέρουν ότι θα ζητήσει (σ.σ. η Πειραιώς έχει μετοχική σχέση) δραστική περιστολή εξόδων και στην εβδομαδιαία εφημερίδα «Κόσμος του Επενδυτή». Μάλιστα, λέγεται ότι ο Σάλλας έχει ενημερωθεί για την κυκλοφοριακή πτώση του εντύπου, όπως και για το γεγονός, ότι οι μεγαλύτεροι τζίροι που κάνει η εκδότρια εταιρεία, αφορούν τα μαγαζιά του Γιαννίκου.

ΑΞΙΖΕΙ: Ο πρόεδρος της Τράπεζας Πειραιώς δεν αποκλείεται να ζητήσει από τον Γιαννίκο να τοποθετήσει δικό του άνθρωπο στην επιχειρήση, ο οποίος θα έχει τον πρώτο λόγο στην οικονομική διαχείριση της εφημερίδας.
parapolitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: