2.5.11

Η στάση του ΣΚΑΙ στα αίσχη του τελικού και η άποψη Μαρινάκη...


Αρνητική εντύπωση έχει προκαλέσει στον φίλαθλο κόσμο του Ολυμπιακού το γεγονός ότι ο τηλεοπτικός σταθμός «ΣΚΑΙ», δεν επέδειξε προχθές τον βράδυ, την ανάλογη μαχητικότητα και αμεσότητα, στα αίσχη που εκτυλίχθηκαν στο Ολυμπιακό Στάδιο, μετά τον τελικό του κυπέλλου. Το κανάλι του... έου Φαλήρου, δεν διέκοψε το πρόγραμμά του σταθμού, για να μεταδώσει τα όσα διαδραματίστηκαν στην Καλογρέζα. Αυτή τη φορά τα στούντιο του καναλιού δεν πήραν «φωτιά», παρά το γεγονός ότι υπήρχαν επώνυμες καταγγελίες (σ.σ. από τον προπονητή του Ατρομήτου Γιώργο Δώνη) μέχρι και για την χρήση όπλων.

Επειδή, οι σκεπτόμενοι φίλαθλοι του Ολυμπιακού, και όχι μόνο, έχουν πλέον την δυνατότητα να κρίνουν και να συγκρίνουν γεγονότα και συμπεριφορές, μπορούν μετά τα χθεσινά να διαπιστώσουν εάν ο ΣΚΑΙ, λειτουργεί αντικειμενικά ή με δύο μέτρα, και δύο σταθμά; Μάλιστα, σύμφωνα με αξιόπιστες πληροφορίες την απάντηση στο ως άνω ερώτημα, έχει βρει ήδη ο πρόεδρος του Ολυμπιακού και μέτοχος του ΣΚΑΙ κ. Βαγγέλης Μαρινάκης. Για τους γνωρίζοντες πρόσωπα και πράγματα, το γεγονός αυτό, λέει πολλά, και φέρνει ακόμη περισσότερα!

ΑΞΙΖΕΙ: Μετά το ντέρπι Ολυμπιακού – Παναθηναϊκού πέραν των επικριτικών ρεπορτάζ που είχε φιλοξενήσει ο ΣΚΑΙ, υπήρξε παρέμβαση μέχρι και του διευθύνοντος Συμβούλου του καναλιού, Χρήστου Παναγόπουλου. Χθες, ο πρώην πρόεδρος της ΕΡΤ, δεν επέδειξε ανάλογη μαχητικότητα. Προφανώς, όπως έλεγαν φίλοι του Ολυμπιακού, έκρινε ότι τα όσα συνέβησαν στο Ολυμπιακό Στάδιο, δεν ήταν άξια για να κάνει μια τόσο καυστική παρέμβαση, ανάλογη μ’ εκείνη που είχε κάνει μετά το ντέρπι του Νέου Φαλήρου.
parapolitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: