17.5.11

Ένα ξεχωριστό βραβείο για τον Στρος Καν! ...


Σε μια προφητική (;) απονομή, ο Ντομινίκ Στρος Καν βραβεύτηκε την περασμένη εβδομάδα στη Γαλλία ως «ο πολιτικός που αρέσκεται να παίζει με το όργανό του».

Μιλάμε για τα βραβεία "Le Gérard" τα οποία είναι τα αντίστοιχα των Razzy Awards (ή των «Παπαρίων» που απονέμει κάθε χρόνο ο... Λάκης Λαζόπουλος στο "Αλ Τσαντίρι Νιουζ") .

Αντίπαλοι του Γάλλου επικεφαλής του ΔΝΤ στην ίδια κατηγορία των βραβείων Gérard του ήταν οι Σιράκ, Μιτεράν, Σαρκοζί και Ζισκάρ Ντ’ Εστέν.

«Το βραβείο πηγαίνει στον: μεγάλο «γ...», τον έτοιμο για όλα, τον κύριο των πρώτων κυριών, τον υπουργό της παγίδευσης, τον γνωστό και ως ανακόντα, όπλο εκτόξευσης χιονιού, πυροσβέστη, αφανιστή, ή αλλιώς κρέμα σαντιγί, γνωστό και ως Μπίλι Σαλάμι, κωδικός Νομοθέτης Διέγερση ή αλλιώς «γιαγιά έχουμε Χριστούγεννα!» και «δες το με τα δόντια σου» ή «Τόσο ευτυχισμένος;», στον... Ντομινίκ Στρος Καν!» ανακοίνωσαν οι παρουσιαστές της βραδιάς, ενώ στη σκηνή ανέβηκε ένα... πέος.
Όπως αναφέρει η εφημερίδα Guardian, τα σεξουαλικά κατορθώματα του Στρος Καν όχι μόνο δεν είναι άγνωστα στους Γάλλους, αλλά έχουν αποτελέσει και στο παρελθόν θέμα συζήτησης.

Ο κωμικός Stéphane Guillon, για παράδειγμα, όταν προλόγιζε το 2009 την εμφάνιση του Γάλλου πολιτικού στην πρωινή ραδιοφωνική του εκπομπή με τίτλο "La Matinale" είπε χαριτολογώντας:

"Έκτακτα μέτρα έχουν ληφθεί στο σταθμό Radio France, ώστε να μην αφυπνιστεί 'Το Τέρας'. Ακολουθούν τα μέτρα, όπως περιγράφονται από τα συνδικάτα: Προκειμένου να εξασφαλιστεί η ασφάλεια του προσωπικού, οι γυναίκες καλούνται να φορούν μακριά και καθόλου αποκαλυπτικά ή σεξουαλικά ρούχα'". Το σχόλιο τον έκανε διάσημο, αλλά παραλίγο να του κοστίσει τη δουλειά του. Και εννοείται ότι όταν μπήκε στο στούντιο ο Στρος Καν, 20 λεπτά αργότερα, δεν είχε τα κέφια του...
real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: