27.5.11

Οι πρώτες εικόνες της εγκυμονούσας Κάρλα Μπρούνι...


Ο βήχας, ο έρωτας και η εγκυμοσύνη δεν κρύβονται. Και αυτό επιβεβαιώνεται και στην περίπτωση της πρώτης κυρίας της Γαλλίας. Η Κάρλα Μπρούνι, φορώντας ένα... κομψότατο λευκό φόρεμα, φωτογραφήθηκε στο περιθώριο της G8 και όλοι γνωρίζουν πλέον ότι το προεδρικό ζεύγος θα αποκτήσει το πρώτο του παιδί.

Οι φήμες λένε, μάλιστα, πως η Κάρλα Μπρούνι κυοφορεί δίδυμα. Ωστόσο, ούτε η ίδια ούτε ο Γάλλος πρόεδρος έχουν κάνει οποιοδήποτε σχόλιο.



Ο μόνος που έχει αναφερθεί στο θέμα είναι ο 82χρονος πατέρας του Νικολά Σαρκοζί, ο οποίος δήλωσε πρόσφατα στη γερμανική εφημερίδα Bild ότι είναι ευτυχισμένος επειδή θα ξαναγίνει παππούς.

Ο Παλ Σαρκοζί είπε ότι ούτε ο Νικολά ούτε η Κάρλα θέλουν να μάθουν το φύλο του παιδιού, αλλά ο ίδιος εξέφρασε την πεποίθηση ότι «θα είναι κορίτσι, όμορφο όσο η Κάρλα».

Σύμφωνα με το Reuters, την Τετάρτη τα μέλη ενός βρετανικού φιλανθρωπικού ιδρύματος παρέδωσαν στην Κάρλα Μπρούνι ένα καλάθι με χρηστικά μικροαντικείμενα για την εγκυμοσύνη, ως ένα μέσο για την προβολή, αλλά και την ευαισθητοποίηση του κόσμου για το πολύ σημαντικό θέμα της παιδικής θνησιμότητας.

Η εγκυμοσύνη της Κάρλα Μπρούνι θεωρείται από πολλούς ως «ευλογία» για την πολιτική καριέρα του Σαρκοζί, ο οποίος βρίσκεται αντιμέτωπος με τα πιο χαμηλά ποσοστά δημοφιλίας που είχε ποτέ Γάλλος ηγέτης και πρέπει να δώσει μια σκληρή μάχη για την επανεκλογή του τον επόμενο Απρίλιο.

Είναι ενδεικτικό πως ούτε η αναγκαστική απόσυρση της υποψηφιότητας του Ντομινίκ Στρος-Καν ενίσχυσε τα ποσοστά του Γάλλου προέδρου.

Σύμφωνα με πρόσφατη δημοσκόπηση που πραγματοποίησε η εταιρία Ifop, για λογαριασμό της κυριακάτικης εφημερίδας Le Journal du Dimanche, η «πτώση» του άλλοτε ισχυρού άνδρα του ΔΝΤ αύξησε μόλις κατά μία μονάδα τη δημοτικότητα του Σαρκοζί.

Περίπου το 71% των ερωτηθέντων δήλωσαν απογοητευμένοι από τον Σαρκοζί τον Μάϊο, ενώ τον Απρίλιο το ποσοστό αυτό ανερχόταν στο 72%.
ΤΑΝΕΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: