17.5.11

Τα αντιολυμπιακά αισθήματα και τα κακουργήματα του κυρίου Παναγόπουλου...

Πριν από λίγο ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΙ και ο Χρήστος Παναγόπουλος επιβεβαίωσαν τα αντιΟλυμπιακά τους αισθήματα. Στις αθλητικές ειδήσεις του καναλιού, προέταξαν την είδηση της παραίτησης του Σωκράτη Κομινάκη από την θέση του αντιπροέδρου του Ολυμπιακού. Αυτό θεώρησαν ως το...

σημαντικότερο αθλητικό γεγονός της ημέρας. Ωστόσο, αν έκαναν ρεπορτάζ και δεν έμεναν μόνο στα όσα γράφτηκαν στα sites, θα έβρισκαν και τα ουσιαστικά στοιχεία της είδησης. Θα είχαν πληροφορηθεί τους πραγματικούς λόγους της παραίτησης Κομινάκη.

Επειδή, λοιπόν, στον Ολυμπιακό δύσκολα θα παρουσιαστούν προβλήματα αντίστοιχα μ’ εκείνα που ταλανίζουν τον Παναθηναϊκό (που τόσο υπολήπτεται ο κύριος Παναγόπουλος), καλό θα ήταν να γνωρίζει, ότι η παραίτηση Κομινάκη, δεν δημιουργεί κανένα πρόβλημα στην οικογένεια και την συνοχή του Ολυμπιακού. Έγινε κατόπιν συνεννοήσεως με τον πρόεδρο της ομάδας, ο οποίος κατανόησε τον φόρτο εργασίας του συνεργάτη του. Πέραν τούτου, η σχέση του ηγέτη του Θρύλου Βαγγέλη Μαρινάκη με τον πρώην αντιπρόεδρο παραμένει στενά φιλική. Οι δύο άνδρες, άλλωστε, οικοδόμησαν μια φιλία που στηρίζεται σε αρχές και αξίες. Από κει και πέρα η Ολυμπιακή ιδέα δεν είναι κάτι περιστασιακό. Δεν στηρίζεται ούτε σε τίτλους, ούτε σε καρέκλες. Δεν υπαγορεύεται και κυρίως δεν έχει αφεντικά…

ΑΞΙΖΕΙ: Η διοίκηση του Ολυμπιακού, αλλά και η συντριπτική πλειοψηφία των φίλων του Θρύλου, έχουν πλέον συνειδητοποιήσει, ότι στο κανάλι του Νέου Φαλήρου, υπερισχύουν τα φιλοπαναθηναϊκά αισθήματα του κ. Παναγόπουλου. Στο Μεγάλο λιμάνι, έχουν καταλάβει ότι ο διευθύνον Σύμβουλος του ΣΚΑΙ, έχει πρόβλημα με τον Ολυμπιακό.

ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ: Τις τελευταίες μέρες πληθαίνουν οι φωνές εκείνων που αναρωτιούνται, πως είναι δυνατόν, ένας τηλεοπτικός σταθμός, που θέλει να είναι αξιόπιστος, στην πιο δύσκολη συγκυρία που περνά ο τόπος, να έχει στο πηδάλιο του, έναν άνθρωπο που βαρύνεται με κακουργηματικές πράξεις. Ναι, πολύ καλά διαβάσατε. Κακουργηματικές πράξεις. Ο λόγος για τον διευθύνον Σύμβουλο του ΣΚΑΙ, Χρήστο Παναγόπουλο, κατά του οποίου ασκήθηκε ποινική δίωξη για κακουργηματικές πράξεις, που διαπράχθηκαν στην ΕΡΤ, επί των ημερών της διοικήσεως του.

parapolitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: