4.5.11

Ολική ανατροπή στην υπόθεση της 16χρονης Στέλλας...


Ολικώς ανατρέπονται τα δεδομένα στην υπόθεση της 16 Στέλλας Ακουμιανάκη η οποία άφησε την τελευταία της πνοή στο νοσοκομείο Ρεθύμνου μετά από κατανάλωση μεγάλης ποσότητας αλκοόλ.

Οι αστυνομικοί έχουν στοιχεία από την προανάκριση αλλά και από... μαρτυρίες που οδηγούν στους δύο φίλους της άτυχης κοπέλας, για τους οποίους πιστεύουν ότι κρύβουν το «μυστικό» για τις συνθήκες υπό τις οποίες η 16χρονη έπεσε σε κώμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ενώ υπάρχουν καταθέσεις που περιγράφουν με λεπτομέρεια που πήγε και τι έκανε η παρέα της 16χρονης, για το επίμαχο χρονικό διάστημα, δηλαδή από την αποχώρηση από το μπαρ μέχρι τη μεταφορά της κοπέλας στο νοσοκομείο, υπάρχουν πολλά κενά και έντονες ασάφειες.

Η ανατροπή προέκυψε όταν στη διάρκεια της αστυνομικής έρευνας διαπιστώθηκε τελικά ότι η 16χρονη δεν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο λίγα λεπτά μετά την αποχώρηση της από το τελευταίο μπαρ αλλά φαίνεται ότι με τους δύο φίλους της πήγαν και κάπου αλλού. Η Αστυνομία θεωρεί ότι σε αυτόν το χώρο-τον οποίο έχουν εντοπίσει-η ανήλικη κατανάλωσε υπερβολική ποσότητα αλκοόλ.

Δημοσιογραφικές πηγές της περιοχής αναφέρουν ότι η Ασφάλεια Ρεθύμνου είναι πλέον σε θέση να γνωρίζει όσα πραγματικά συνέβησαν τη μοιραία νύχτα και ξετυλίγει το κουβάρι που θα ρίξει φως στα πραγματικά αίτια του δραματικού αυτού συμβάντος…
star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: