16.11.10

O Χάρης καθάρισε για Καμίνη-Μπουτάρη!...


kourdistoportocali
Επειδή η νίκη έχει πολλούς πατέρες, η νίκη κανέναν πληροφορούμεθα πως η επιλογή να στηριχθούν με κάθε τρόπο οι Καμίνης και Μπουτάρης, αποτέλεσε ένα προσωπικό στοίχημα του Χάρη Παμπούκη.
Ο Χάρης λοιπόν δικαιούται ένα μεγάλο μερίδιο της νίκης και οφείλουμε να του το αναγνωρίσουμε.
Όπως επίσης και...
τη διαρκή προσπάθεια του αντιπροέδρου Πάγκαλου, να κάνει μπουρδέλο τη κυβέρνηση προεκλογικά και να της προκαλέσει όσο μεγαλύτερη ζημιά γίνεται.

Ο Πάγκαλος γκρεμίζει καθημερινά ότι προσπαθούν να χτίσουν οι συνεργάτες του πρωθυπουργού στο Μαξίμου και αν έπαιρνε πόδι κανείς δεν θα στεναχωριόταν, εκτός ίσως κάποιων συγκεκριμένων δημοσιογράφων που τους φέρνει τηλεθέαση με τις παπαριές του.

Ο Παμπούκης με τη σειρά του, καλά θα κάνει να μην ασχολείται με ξεπεσμένους εκδότες και δημοσιογράφους του παραδοσιακού τύπου. Δεν τους έχει ανάγκη, ούτε πρέπει να φοβάται τα βέλη τους -ψοφίμια είναι.

Να κάνει τη δουλειά του αθόρυβα και διακριτικά -στη σωστή κατεύθυνση κινείται άλλωστε.

Ο τόπος έχει ανάγκη τις επενδύσεις των ξένων κεφαλαίων και καλά θα κάνουμε να μην ψειρίζουμε την μαιμού.

Και το παρατημένο Ελληνικό και οι Αλυκές Αναβύσσου και ένα σκασμό ακίνητα του ξιπασμένου δημοσίου θα πρέπει με κάποιο τρόπο να τα εκμεταλλευτούμε.

Αλίμονο αν υποκύπτει η Πολιτεία κάθε φορά στις αντιδράσεις του κάθε χατζηπαπάρα βλαχοδήμαρχου η των δήθεν τοπικών φορέων που τους κινούν πάσης φύσεως συμφέροντα.

Αν ο Παμπούκης-και ο κάθε Παμπούκης- αποτύχει στη προσέλκυση επενδυτών δεν πρόκειται να δούμε άσπρη μέρα στον επόμενο μισό αιώνα.

Αφήστε λοιπόν τον Χάρη να κάνει τη δουλειά του, έστω κι αν χρειασθεί να συμμαχήσει με τον διάβολο...

Δεν υπάρχουν σχόλια: