29.11.10

ΕΣΗΕΑ-Ψυχάρης 0-3 (τέλος πρώτου ημιχρόνου)...


Χωρίς να υπάρξει ουσιαστική εξέλιξη έγινε η συνάντηση της ΕΣΗΕΑ με τον Στ.Ψυχάρη αφού η συζήτηση διακόπηκε και θα συνεχιστεί την Τετάρτη το πρωί μιας και μεσολαβεί η αυριανή απεργία. Από όσα μαθαίνουμε ο ισχυρός άνδρας του ΔΟΛ ξεκίνησε με γκολ από τα αποδυτήρια δηλώνοντας ότι...δεν υπάρχει περίπτωση να μην γίνουν απολύσεις. Πριν προλάβουν τα μέλη της ΕΣΗΕΑ να κάνουν σέντρα ο Ψυχάρης πέτυχε δεύτερο γκολ λέγοντας ότι η ιστορία με τις μειώσεις 10-15% των μισθών στον ΔΟΛ που πρότεινε ο Π.Καψής τον έβρισκε έτσι και αλλιώς αντίθετο εξ αρχής και ότι ακόμη και αν αύριο το πρωί έρθουν οι εκπρόσωποι των εργαζομένων στον Οργανισμό και του πουν ότι αποδέχονται αυτή τη μείωση εκείνος δεν δεσμεύεται ότι δεν θα κάνει απολύσεις.

Τη στιγμή που τα μέλη της ΕΣΗΕΑ προσπαθούσαν να οργανώσουν την άμυνα τους και έθεσαν το ζήτημα για το εργασιακό καθεστώς όσων τελικά παραμείνουν ο Ψυχάρης με ένα σουτ έστειλε τη μπάλα στο Γ λέγοντας τους σε έντονο ύφος ότι αυτά είναι θέματα που δεν συζητάει και δεν τους αφορούν!
Ετσι η αγωνία των εργαζομένων στον ΔΟΛ συνεχίζεται και δεν φαίνεται ότι θα μάθουν κάτι χειροπιαστό ούτε την Τετάρτη ούτε τα επόμενα 24ωρα αφού από όσα γίνονται είναι φανερό ότι πέρα από τις όποιες απολύσεις θα γίνουν δεν υπάρχει κανένα ξεκάθαρο και με προοπτική σχέδιο για την επόμενη μέρα τόσο στο ΒΗΜΑ όσο και στον Οργανισμό γενικότερα.

ΥΓ: Προφανώς τα μέλη της ΕΣΗΕΑ πήγαν στην Μιχαλακοπούλου ολίγoν ζαλισμένα από την πρωινή σφαλιάρα που δέχτηκε και το σωματείο και ο κλάδος γενικότερα από την αποδοχή τελικά των εργαζομένων στον ΣΚΑΙ της περικοπής των μισθών τους...
enimerosi24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: