30.11.10

Βράβευση της Σκιάθου στο Money Show...


Ο νεοεκλεγείς Περιφερειάρχης της Κεντρικής Μακεδονίας κ. Παναγιώτης Ψωμιάδης έδωσε τα συγχαρητήριά του στο Δήμαρχο Σκιάθου διότι αναβαθμίζει συνεχώς τις τουριστικές υπηρεσίες του νησιού, προβάλλει με τον καλύτερο τρόπο και διατηρεί την υψηλή ανταγωνιστικότητα του νησιού με αποτέλεσμα να διατηρείται και να διαδίδεται η καλή φήμη της Σκιάθου ως...
ένας από τους καλύτερους τουριστικούς προορισμούς
Πραγματοποιήθηκε η βράβευση της νήσου Σκιάθου από το περιοδικό VIA TRAVEL FASHION καθώς και την ομότιτλη τηλεοπτική εκπομπή, η οποία προβάλλεται σε 20 τηλεοπτικά κανάλια σε όλη την Ελλάδα, ως τον πιο δημοφιλή τουριστικό προορισμό της Ελλάδας για το 2010 στο πλαίσιο της διεθνούς έκθεσης MONEY SHOW, που έλαβε χώρα στην Θεσσαλονίκη στο πολυτελές ξενοδοχείο HΥΑTT REGENCY.
Η έκθεση προσέλκυσε όλες τις δυνάμεις της Πολιτείας, των εθνικών θεσμικών φορέων της αγοράς χρήματος, των μεγάλων επενδύσεων...
και των εισηγμένων στο Χρηματιστήριο Αθηνών Επιχειρήσεων.
Συμμετείχαν εκπρόσωποι Υπουργείων, Επιμελητηρίων, Θεσμικών φορέων χρήματος, Ανεξάρτητων αρχών, Συντεχνιακών – κλαδικών φορέων, Πανεπιστημιακών φορέων, Κολλεγίων, Real Estate, Εταιριών αγοράς χρήματος και εξαγωγικών Επιχειρήσεων.
Έτσι, την Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2010 και ώρα 20:00, απονεμήθηκε τιμητική πλακέτα στο Δήμαρχο Σκιάθου κ. Νικόλαο Πλωμαρίτη μέσα σε μια ζεστή και φιλική ατμόσφαιρα.
Ο Δήμαρχος Σκιάθου με συγκίνηση παρέλαβε την τιμητική πλακέτα από τον Περιφερειάρχη της Κεντρικής Μακεδονίας κ. Παναγιώτη Ψωμιάδη και επεσήμανε πως είναι μεγάλη χαρά και τιμή να βραβεύεται η Σκιάθος στο κέντρο της Μακεδονίας, στην πατρίδα του Μεγάλου Αλεξάνδρου. Τόνισε επίσης ότι υπάρχει ιδιαίτερη φιλία και συνεργασία ανάμεσα στη Β. Ελλάδα και τις Βόρειες Σποράδες.
Ο νεοεκλεγείς Περιφερειάρχης της Κεντρικής Μακεδονίας κ. Παναγιώτης Ψωμιάδης ανέφερε ότι θα συμβάλει και ο ίδιος να ενισχυθεί ακόμα περισσότερο αυτή η συνεργασία και τόνισε ότι τα τελευταία δύο χρόνια υπήρξαν έντονες προσπάθειες για καλύτερη ακτοπλοϊκή σύνδεση των Β. Σποράδων με τη Β. Ελλάδα. Επίσης έδωσε τα συγχαρητήριά του στο Δήμαρχο Σκιάθου διότι αναβαθμίζει συνεχώς τις τουριστικές υπηρεσίες του νησιού, προβάλλει με τον καλύτερο τρόπο και διατηρεί την υψηλή ανταγωνιστικότητα του νησιού με αποτέλεσμα να διατηρείται και να διαδίδεται η καλή φήμη της Σκιάθου ως ένας από τους καλύτερους τουριστικούς προορισμούς.
Στην εκδήλωση συμμετείχαν ο Πρόεδρος και ο Αντιπρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Σκιάθου κ. Ιωάννης Κουκουλάκης και κ. Αλέκος Ευσταθίου, οι οποίοι συμβάλλουν με το καλύτερο δυνατό τρόπο από την δική τους πλευρά στην προώθηση του τουριστικού προϊόντος της Σκιάθου. Επίσης συμμετείχαν και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Σκιάθου κ. Ιωάννης Μπούρτζικας και κ. Νικόλαος Χαλκιάς.
Με μεγάλο ενθουσιασμό οι παρευρισκόμενοι παρακολούθησαν την εκδήλωση και ήταν τόσοι πολλοί που στέκονταν και όρθιοι για να μπορέσουν ν’ απολαύσουν αυτή την όμορφη εκδήλωση.
http://efimerida-sporades.blogspot.

Δεν υπάρχουν σχόλια: