20.11.10

Οδεύει για να ξεκινήσει τα γυρίσματα η σειρά "Φέρσου σαν άνδρας''...


Σε πείσμα όσων έλεγαν ότι οι νέες σειρές του ΑΝΤ1 δεν θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα και ότι τα όποια σχέδια για ελληνική μυθοπλασία παραπέμπονται στις καλένδες, η σειρά των νέων σεναριογράφων Μελίνας Τσαμπάνη και Πέτρου Καλκόβαλη με πρωταγωνίστρια τη Ζέτα Μακρυπούλια συνεχίζει τις προετοιμασίες και ...


οδεύει για να ξεκινήσει τα γυρίσματα εκεί κοντά στα τέλη του Νοεμβρίου. Μάλιστα, καινούριο πρόσωπο στο καστ φέρεται να είναι ο Γιάννης Ζουγανέλης, σε έναν άκρως κωμικό όσο και ιδιαίτερο ρόλο αυτή τη φορά μετά τα ''Μυστικά της Εδεμ''.

Ο δημοφιλής ηθοποιός βρίσκεται σε συζητήσεις αυτό τον καιρό με την παραγωγή της σειράς προκειμένου να ''κλείσουν'' οριστικά'' το ρόλο του διευθυντή της δικηγορικής εταιρείας, στην οποία εργάζεται η κεντρική ηρωίδα της σειράς που θα υποδυθεί η Ζέτα Μακρυπούλια.....

Οπως σας είχαμε αναφέρει και σε προηγούμενο δημοσίευμα, πρόκειται για έναν ιδιαίτερα αβανταδόρικο ρόλο καθώς ο συγκεκριμένος κύριος δεν θυμίζει σε τίποτα έναν τυπικό διευθυντή αλλά μοιάζει με έναν εκκεντρικό άνδρα που θέλει να απολαμβάνει τη ζωή περισσότερο παρά να ασχολείται με τα της εταιρείας του.

Προτάσεις έχουν γίνει και σε άλλους γνωστους ηθοποιούς, ενώ όπως μάθαμε πολύ κοντά για έναν από τους γυναικείους ρόλους βρίσκεται η Μένια Αναγνωστοπούλου, γνωστή από το ''Φίλα το βάτραχό σου'' που βλέπαμε δύο χρονιές στον ΑΝΤ1.

tvzapping

Δεν υπάρχουν σχόλια: