18.11.10

Τα πάνω κάτω έχουν έρθει στη Ραφήνα, μετά την ΗΤΤΑ Κεχαγιόγλου...


Φέρνει αποχωρήσεις η απώλεια της εξουσίας;...
Η απώλεια της εξουσίας, όταν μάλιστα αυτή η εξουσία είναι πολυετής, είναι βέβαιο ότι δημιουργεί πολλές αντιδράσεις στους ηττημένους.
Αυτό, είναι κανόνας κι αυτό τον κανόνα, δεν ξεφεύγει κανείς… χαμένος. Και είναι φυσικό.
Όπως φυσικό είναι και το ότι η πολύχρονη εξουσία, γεννά φαινόμενα αλαζονείας, νεποτισμού, ηγεμονισμού και όλα τα εις «ισμού» χωρίς να...
αποκλείεται κανένα. Αντιθέτως, περιλαμβάνονται όλα…
Και υπάρχει εξήγηση σ’ αυτό. Η κατάληψη της εξουσίας, δημιουργεί στους ανθρώπους την αίσθηση της …αιωνιότητας. Την σιγουριά και τη βεβαιότητα, ότι «η καρέκλα τους ανήκει ες αεί»…
Η ήττα που δέχτηκε ο απερχόμενος πλέον δήμαρχος Ραφήνας Ανδρέας Κεχαγιόγλου, είναι φυσικό να έχει προκαλέσει σοκ στον συνδυασμό του.
Πρόσωπα που κυριάρχησαν επί δεκαέξι και πλέον χρόνια, πρέπει πλέον να διαχειριστούν όχι μόνο το σοκ της ήττας, αλλά και την ιδέα ότι θα βρίσκονται πλέον στα έδρανα της αντιπολίτευσης.
Στη Ραφήνα, κυκλοφορούν πολλές φήμες και μέχρι στιγμής κανείς δεν μπορεί να επιβεβαιώσει την αλήθεια ή απλά τη φήμη.
Αληθεύει, ότι ...
δύο παλιά βασικά στελέχη του συνδυασμού του Ανδρέα Κεχαγιόγλου, φέρονται να προχωρούν σε παραίτηση;
Αληθεύει, ότι ο ηττημένος δήμαρχος Ανδρέας Κεχαγιόγλου στην προσπάθειά του να εξασφαλίσει για το μέλλον την ηγεσία της παράταξης για τον ανιψιό του, δίνει πρόσκαιρο «δαχτυλίδι» στον Βασίλη Πιστικίδη με την προϋπόθεση να το… παραδώσει στον Δαμιανό Φαφούτη;
Αληθεύει, ότι ο ίδιος ο απερχόμενος δήμαρχος Ανδρέας Κεχαγιόγλου, σκέπτεται να αποσυρθεί μετά την ήττα του;
Κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει ποια είναι η αλήθεια και ποια απλά η φήμη.
Το βέβαιον είναι, ότι το επόμενο χρονικό διάστημα θα δείξει πολλά και όλα θα εξαρτηθούν από την δυναμική που θα αναπτύξει ο νέος Δήμαρχος Ραφήνας Γιώργος Χριστόπουλος και οι συνεργάτες του, εκλεγμένοι Δημοτικοί και Τοπικοί Σύμβουλοι…

Όλα θα εξαρτηθούν, από τα θέματα που θα ανασύρουν από το… χρονοντούλαπο της ιστορίας και θα αφορούν το σκάνδαλο Λεμονή, το θέμα με τα Πετρέλαια, την πώληση δημοτικής περιουσίας για την εγκατάσταση του super market LIDLE, και πολλά άλλα θέματα που είχαν αποτελέσει σημείο σκληρής αντιπαράθεσης μεταξύ συμπολίτευσης και αντιπολίτευσης, όταν στα έδρανα της αντιπολίτευσης ήταν ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος, Γιώργος Χριστόπουλος.
Όλα θα εξαρτηθούν, από μια πιθανή απόφαση ελέγχου των οικονομικών του Δήμου και των Δημοτικών Οργανισμών και των αποτελεσμάτων που θα προκύψουν.
Στην νικήτρια παράταξη του Γιώργου Χριστόπουλου, υπάρχουν εκλεγμένα πρόσωπα στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο, που έχουν επιδείξει ήθος και εντιμότητα, όπως είναι ο Παναγιώτης Στέφος και ο Παύλος Μπατάλης.
Υπάρχουν όμως και νέα εκλεγμένα πρόσωπα, που οι πληροφορίες λένε, ότι διαθέτουν εκτός του ήθους και της πολιτικής τους εντιμότητας, και πολύ σημαντικές επιστημονικές γνώσεις οικονομικών.
Ο νέος Δήμαρχος Ραφήνας, Γιώργος Χριστόπουλος, είναι αποφασισμένος να προχωρήσει σε πλήρη έλεγχο των οικονομικών του Δήμου και των Δημοτικών Οργανισμών;
Όλα αυτά θα έχουμε το χρόνο να τα δούμε πολύ σύντομα.
Άλλωστε, την 1η Ιανουαρίου αναλαμβάνει η νέα Δημοτική Αρχή της Ραφήνας και μια νέα εποχή αρχίζει για τον Καλλικράτειο Δήμο.
Αναρτήθηκε από ΠΟΠΗ ΣΟΥΦΛΗ
http://attikanea.blogspot

Δεν υπάρχουν σχόλια: