3.11.10

Μισές αλήθειες...


Το κανάλι της Βουλής αποτελεί τον ομφάλιο λώρο για την καθημερινή ενημέρωση των πολιτών και γι’ αυτό θα πρέπει να συνεχιστεί απρόσκοπτα η λειτουργία του. Άλλωστε, δεν είναι πολυτελές και πολυδάπανο αφού απασχολεί δώδεκα μόλις δημοσιογράφους, είπε ο... Φίλιππος Πετσάλνικος για το κανάλι της Βουλής.

Καλό θα ήταν όμως να μας πει και πόσο άλλο προσωπικό απασχολεί, πόσους αποσπασμένους από την ΕΡΤ έχει, τι κόστος λειτουργίας και τι δαπάνες απόκτησης προγράμματος κλπ, προκειμένου οι πολίτες να έχουν ολοκληρωμένη άποψη γιατί δεν αρκούν οι 2 εκπομπές της ΕΡΤ και οι ζωντανές συνδέσεις καθ’ όλη την ημέρα από την ΕΤ1 σε κάθε μείζονα συζήτηση και εν καιρώ οικονομικής κρίσης πρέπει να υπάρχει άλλο ένα κανάλι, το οποίο μάλιστα μεταδίδεται πανελλαδικά από δεκάδες κέντρα εκπομπής, αναλογικά και ψηφιακά!

Αναφερόμενος, σε παλαιότερη απόφαση για λειτουργία και Ραδιοφωνικού Σταθμού της Βουλής, τόνισε ότι αυτή δεν θα υλοποιηθεί «γιατί μετά από ενδελεχή εξέταση και των τεχνικών δεδομένων αλλά και των οικονομικών συνθηκών καταλήξαμε στο συμπέρασμα ότι το τελικό αποτέλεσμα θα ήταν αναντίστοιχο του εύρους των προϋποθέσεων που θα έπρεπε να εξασφαλιστούν» .Ο Πρόεδρος της Βουλής ανακοίνωσε ωστόσο ότι το Κοινοβούλιο βρίσκεται σε συνεννόηση με την ΕΡΤ για τη δημιουργία καθημερινής ενημερωτικής εκπομπής στο πλαίσιο των εκπομπών της δημόσιας ραδιοφωνίας.
mediablog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: