15.11.10

Συνάντηση Παπανδρέου - Σαρκοζί με επίκεντρο την οικονομία...


Στο Παρίσι ο Γιώργος Παπανδρέου αναμένεται να συναντηθεί σήμερα με τον πρόεδρο της Γαλλίας Νικολά Σαρκοζί στο Μέγαρο των Ιλισίων.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Παπανδρέου θα αναφερθεί στην οικονομική κατάσταση της Ελλάδος και θα αναφερθεί στην πιθανότητα παράτασης αποπληρωμής του δανείου που... έχουμε λάβει από το μηχανισμό στήριξης. Το απόγευμα αντίστοιχη συνάντηση θα έχει με τον πρωθυπουργό της Γαλλίας Φ.Φιγιόν .

Αξίζει να σημειωθεί ότι η συνάντηση Παπανδρέου - Σαρκοζί γίνεται μετά από σημαντικές πολιτικές εξελίξεις και στις δύο χώρες, καθώς το ΠΑΣΟΚ επικράτησε στην πλειοψηφία των περιφερειών και των δήμων στις εκλογές για την αυτοδιοίκηση, ενώ ο Γάλλος πρόεδρος Νικολά Σαρκοζί χθες ανακοίνωσε τον ανασχηματισμό της κυβέρνησης του.

Επίσης την έναρξη της συνεδρίασης του Συμβουλίου της Σοσιαλιστικής Διεθνούς στο Παρίσι πρόκειται να κηρύξει (στις 11 ώρα Ελλάδος) ο 'Ελληνας πρωθυπουργός και πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, Γιώργος Παπανδρέου. Η συνεδρίαση πραγματοποιείται στο Παρίσι, στο κτίριο του Οργανισμού Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης ( ΟΟΣΑ).
www.newscode.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: