13.11.10

Είμαστε από το ΠΑΣΟΚ...


Δεν αφήνει τίποτα στην τύχη ο κ. Μιχ.Καρχιμάκης (στο σκίτσο). Ο Γραμματέας του ΠαΣοΚ έχει ξεσηκώσει τον κομματικό μηχανισμό της Αττικής με αποτέλεσμα ακόμα και ψηφοφόροι του κόμματος που γράφτηκαν μέλη πριν από 10 χρόνια και από τότε δεν πάτησαν ξανά το πόδι τους σε Τοπική (ούτε για να...
πληρώσουν τη συνδρομή τους...) να λαμβάνουν σήμερα όχι μόνο γραπτά μηνύματα, αλλά ακόμα και τηλεφωνήματα από call center. «Γεια σας, είμαστε από το ΠαΣοΚ», ακούγεται μια φωνή η οποία ζητεί ευγενικά αλλά αποφασιστικά τη συμμετοχή στις κάλπες και την ψήφο στον κ. Ι. Σγουρό.

Μου λένε ότι η απόφαση ελήφθη σε σύσκεψη που έγινε την Τρίτη μετά την απίστευτη αποχή (σχεδόν 50%) στον πρώτο γύρο των εκλογών στην Αττική και τις ανησυχίες ότι μπορεί η απόσυρση του διλήμματος από τον Πρωθυπουργό τη Δευτέρα να κρατήσει στο σπίτι τους ακόμα περισσότερους ψηφοφόρους του ΠαΣοΚ. Στην Ιπποκράτους πιστεύουν ότι με αυτό τον τρόπο βοηθούν και τον κ. Γ. Καμίνη, αφού αν είσαι ΠαΣοΚ και σου ζητεί το κόμμα να σηκωθείς από τον καναπέ για να εκλέξεις τον κ. Σγουρό, τότε ρίχνεις από μόνος σου και μια ψήφο «bonus» στον κ. Καμίνη.

ΒΗΜΑτοδότης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: