2.11.10

Εκλογές στην ΝΕΤ...


Από το δελτίο τύπου του καναλιού: Από τις 06.00 το πρωί περισσότεροι από 300 δημοσιογράφοι, τεχνικοί και σκηνοθέτες της Δημόσιας Τηλεόρασης θα είναι επί ποδός για να μεταφέρουν λεπτό προς λεπτό τον παλμό της εκλογικής αναμέτρησης, με απευθείας συνδέσεις και ρεπορτάζ από τις περιφέρειες και τους ...

δήμους όλης της χώρας. Σε συνεργασία με την ΕΤ3, περιφερειακούς τηλεοπτικούς και ραδιοφωνικούς σταθμούς, η ΝΕΤ θα ενημερώνει συνεχώς έγκαιρα και έγκυρα τους τηλεθεατές. Στην κάλυψη των εκλογών θα χρησιμοποιηθούν δύο δορυφόροι, δέκα μονάδες εξωτερικών μεταδόσεων και δεκάδες τηλεοπτικά συνεργεία ανά την επικράτεια.
Η ενημέρωση θα αρχίσει από τις 06:00 το πρωί με τον Κώστα Αρβανίτη και τη Μαριλένα Κατσίμη στην «ΠΡΩΙΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ» της εκλογικής μάχης.
Αμέσως μετά, στις 10:00 και έως τις 12.00, η Μαρία Σαράφογλου, θα μεταφέρει ό, τι «ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ», σε κάθε γωνιά της Ελλάδας.
Από τις 12.00 έως τις 13.00 θα μεταδοθεί δελτίο ειδήσεων με όλη την εκλογική δραστηριότητα.
Στη συνέχεια και μέχρι τις 15:00, τη σκυτάλη θα παραλάβουν η Πηνελόπη Γαβρά και ο Γιάννης Σκάλκος, οι οποίοι θα την παραδώσουν στις 15.00 στο μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων της ΝΕΤ .
Ο μαραθώνιος της εκλογικής βραδιάς θα αρχίσει στις 18:00. Στο κεντρικό στούντιο θα βρίσκονται ο Τάκης Σπηλιόπουλος και η Ρίτσα Μπιζόγλη, τους οποίους θα πλαισιώσουν ο Προκόπης Δούκας και η Βάλια Πετούρη. Πολιτικοί, πολιτικοί αναλυτές και δημοσιογράφοι θα μεταφέρουν το σφυγμό της ημέρας, αναμένοντας το κλείσιμο της κάλπης.
Στις 19.00, με το κλείσιμο της κάλπης, σε απευθείας σύνδεση με το υπουργείο Εσωτερικών, η ΝΕΤ θα μεταδώσει τα πρώτα αποτελέσματα, ενώ αναμένεται ότι γύρω στις 21:00 θα υπάρχει σαφής εκτίμηση για τα αποτελέσματα στις 13 περιφέρειες και τους πέντε μεγαλύτερους δήμους μέσω του συστήματος ασφαλούς μετάδοσης που εφαρμόζει η εταιρεία Singular Logic.
enimerosi24.

Δεν υπάρχουν σχόλια: