26.10.09

Ειδήσεις (απ’ τα πέριξ)...

Στην εξωτική ΙΜΑΚΟ το μπες και βγες γίνεται {πλέον} με υπογραφές. Με τζίφρα μπαίνεις {«σημειώστε το όνομα σας παρακαλώ και την ώρα που μπήκατε!»}, με τζίφρα βγαίνεις {«ωπ, που πάμε; Να υπογράψουμε λιγάκι;»}. Παστρικά και τακτικά τα σεκιουριτάκια κρατάνε ευλαβικά το βιβλίο… εισόδων – εξόδων. Λογικά ισχύει, όχι μόνο για τους επισκέπτες, αλλά και για το μόνιμο προσωπικό αυτή η τακτικότις. Κι εγώ που νόμιζα ότι η κάρτα καταργήθηκε.
Λογικά, πάλι, ανάλογη τάξη θα επικρατεί και στα μιστά. Αλλά επειδή τελευταίως ακούω μόνο από το δLiatsosεξί αυτί, ενδέχεται να μην το άρπαξα καλά.
- «Παρασκευή και 13» και ...
το Σάββατο; Θέλω να πω, το αποφάσισε ο Αιμίλιος Λιάτσος, να προχωρήσει στην έκδοση και δεύτερου εβδομαδιαίου φύλλου ή no; Γιατί, λέει, το θέλει αμιγώς πολιτικό. Αυτά ακούν οι συνεργάτες της «Παρασκευής» και τους πιάνει το μαράζι.

- “Παγωμένη” η εκδοτική απόπειρα του free press περιοδικού της Ντέπυς Γκολεμά, βούβα και για το νέο οικονομικό φύλλο που σχεδίαζε ο Θεοχάρης Φιλιππόπουλος. Κι ύστερα λέγανε κάτι παπουδοglamour θιασώτες της showbiz λογικής, ότι ο Γιωργάκης θα σώσει την κατάσταση. Αμ δε.

- Συσκέψεις, μπλα μπλα και μπρέιν στόρμινγκ και στη Μίνωος. Να μην ξεχνιόμαστε, καθότι ο Νοέμβριος θα φέρει όχι ένα, αλλά δύο ένθετα στην «Ελευθεροτυπία», ένα στο Κυριακάτικο φύλλο και ένα στο καθημερινό. Ένα για τον πολιτισμό και ένα για τη γυναίκα. Με το καλό και μακριά από κακοτοπιές. Για να μην φτάσουμε να ξαναδούμε τίτλους τέλους, όπως του On Off, των Ιατρικών Ενθέτων, το ένα μετά το άλλο.

- ΓιGERMANY TELEVISION SHOWατί τόση φασαρία πια με τον Γιούρι Γκέλερ; Δεν χρειαζόταν τόση σφιξούρα για να καταλάβεις ότι τηλεοπτικά βρισκόμαστε στο 1800. Σπαθιά, τελετές της κακιάς ώρα, θηλιές και κρεμάλες. Εδώ σε λίγο θα βγαίνουμε γυμνοί στον δρόμο σαν τις μαϊμούδες, η ξεπέτα του Γιούρι στα γεροντάματα μας μάρανε.
Κοπτροραπτού από mediablog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: