30.10.09

Ο Ιωάννης Μελισσανίδης στο remake του Καλλιγούλα...

Από www.gossip-tv.gr
Ότι ο Ιωάννης Μελισσανίδης εδώ και μερικά χρόνια βρίσκεται μόνιμα εγκατεστημένος στην Αμερική κάνοντας μια προσπάθεια να μπει στον χόρο της showbiz είναι σε γενικές γραμμές γνωστό. Αυτό που δεν είναι γνωστό, είναι πως ο πρώην Ολυμπιονίκης συμμετέχει στο remake της πασίγνωστης ταινίας του Gore Vidal, "Καλλιγούλας".
Η ταινία που το 1979 προκάλεσε πάταγο και θεωρήθηκε μια από τις πιο προκλητικές ταινίες όλων των εποχών, μαζί με το "120 μέρες στα Σόδομα" επέστρεψε με λαμπερά ονόματα στους πρωταγωνιστικούς ρόλους. Ο αμφιλεγόμενος δημιουργός και ...

καλλιτέχνης Goral Vidal επέλεξε πασίγνωστα ονόματα για το remake της ταινίας του, όπως την βραβευμένη με Oscar, Helen Mirren -που έπαιζε και στην πρώτη ταινία-, την Milla Jovovich, τον Benicio Del Toro, τον Gerald Buttler και πολλούς πολλούς άλλους. Και το remake της ταινίας είναι σαφώς άκρως προκλητικό και προφανώς ακατάλληλο για ανηλίκους. Ίσως αυτός είναι και ο λόγος που παρά το γεγονός ότι η ταινία έχει τελειώσει εδώ και μερικά χρόνια ακόμα δεν έχει ακουστεί κάτι για την...τύχη της. Σε αυτήν συμμετέχει και ο Ιωάννης Μελισσανίδης ως το πρόσκαιρο αντικείμενο του πόθου της Milla Jovovich που ερμηνεύει την αδερφή του Καλλιγούλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: