3.8.09

Νέοι εποπτεύοντες εισαγγελείς σε Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία και ΕΥΠ...

Με απόφαση του Ανώτατου Συμβουλίου...
Το Ανώτατο Δικαστικό Συμβούλιο Πολιτικής και Ποινικής Δικονομίας συνήλθε σήμερα, Δευτέρα, προκειμένου να προβεί σε τοποθετήσεις εισαγγελικών λειτουργών και σε προαγωγές.
Πιο συγκεκριμένα, ο αντεισαγγελέας Εφετών Αθηνών, Π.Αγγελόπουλος τοποθετήθηκε ως εποπτέυων εισαγγελέας της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας και της υπηρεσίας για την πάταξη του οργανωμένου εγκληματος της ΕΛ.ΑΣ.
Τη θέση κατείχε μέχρι πρότινος ο αντεισαγγελέας εφετών, Δ.Παπαγγελόπουλος, ο οποίος ανέλαβε καθήκοντα διοικητή της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών (ΕΥΠ) και παραιτήθηκε από το δικαστικό σώμα.
Ως εποπτεύων...
εισαγγελέας της ΕΥΠ τοποθετήθηκε ο αντεισαγγελέας Εφετών, Π.Πούλιος, ο οποίος στο παρελθόν είχε διατελέσει προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών.

Η θέση αυτή καλύπτεται πρώτη φορά μετά το νέο νόμο για την εΥΠ και το νέο κανονισμό της.

Νέος προϊστάμενος της Εισαγγελίας Εφετών Αθηνών,τοποθετήθηκε με άλλη απόφαση του Ανώτατου Δικαστικού Συμβουλίου ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Φ. Μακρής, κατέλαβε τη θέση του αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Κυρ. Καρούτσου, ο οποίος παραιτήθηκε.

Επίσης, με αποφάσεις του Ανώτατου Συμβουλίου προήχθησαν:

- Σε αντεισαγγελείς του Αρείου Πάγου, οι εισαγγελείς Εφετών Ν.Παντελής (Πειραιά) και Γ.Κολιοκώστας (Αθηνών).

- Σε αρεοπαγίτη ο πρόεδρος Εφετών Θεσσαλονίκης Β.Φράγκος.

- Σε πρόεδρο Εφετών, ο εφέτης Λ. Ντούλης και σε εισαγγελείς Εφετών οι αντεισαγγελείς Στ.Αθανασάκης (Πειραιά) και Ι. Λιακόπουλος (Αθηνών).
Νέα

Δεν υπάρχουν σχόλια: