2.8.09

Κρεμάστε τους ψηλά...

από το kourdistoportocali
Εάν οι Πασόκοι, όταν πάρουν την διακυβέρνηση της χώρας στα χέρια τους, δεν κρεμάσουν στη πλατεία Συντάγματος τα Γαλάζια καθάρματα (όσοι αποδεδειγμένα παρανόμησαν), θα τους στείλει ο λαός στη κόλαση για ν αναζητήσει στη συνέχεια τον Ελληνα Μπερλουσκόνι-τη λύση της απελπισίας.

Ο πρωθυπουργός της δεξιάς παρένθεσης, που τόσο στοίχισε στην χώρα μας, ποντάρει στη...

...μη αυτοδυναμία του ΠΑΣΟΚ, αγνοώντας την οργή των πολιτών.
Ο πρωθυπουργός που θα επανίδρυε τη χώρα, πέντε χρόνια μετά την εκλογή του και παρότι οι Ελληνες είχαν αγανακτήσει απο τις συμμορίες των Πασόκων, κατάφερε να μετατρέψει την 20ετη διακυβέρνηση των Πράσινων σε μια γλυκιά νοσταλγία. Είναι τόσο διεφθαρμένη η κυβερνησή του, είναι τόσο βουτηγμένα στον πλουτισμό τα στελέχη της, τα εγωπαθή golden boys, οι σύζυγοί τους (εκείνες αποτελούν τον φερετζέ του πλουτισμού), τα γαλάζια κομματόσκυλα και πάει λέγοντας, ώστε το μόνο που ενδιαφέρει τους Ελληνες είναι να ξεκουμπιστούν τα αρπακτικά απο την διακυβέρνηση της χώρας.

Όποτε κι αν γίνουν εκλογές το Πασόκ θα κατακτήσει ισχυρή αυτοδυναμία, κι αυτό οχι γιατί αίφνης αγαπήσαμε τους Πράσινους ριφιφίδες, απλά αηδιάζουμε κάθε ώρα με τους Γαλάζιους ληστές του δημοσίου χρήματος, της αξιοπρέπειάς μας, της αισθητικής μας.
Εαν οι Πασόκοι, οταν πάρουν την διακυβέρνηση της χώρας στα χέρια τους, δεν κρεμάσουν στη πλατεία Συντάγματος τα Γαλάζια καθάρματα (όσοι αποδεδειγμένα παρανόμησαν) θα τους στείλει ο λαός στη κόλαση για ν αναζητήσει στη συνέχεια τον Ελληνα Μπερλουσκόνι-τη λύση της απελπισίας.

Το Πασόκ του Καρχιμάκη πρέπει να κρεμάσει στη πλατεία Συντάγματος τα γαλάζια τρωκτικά. Και να τ αφήσει να κρέμονται σε δημόσια θέα. Διαφορετικά ας ετοιμασθούν και οι Πασόκοι με το βαρύ ποινικό μητρώο, να πάρουν το πούλο.
Ο Καραμανλής που αποδεδειγμένα ζει στο κόσμο του, πιστεύει (ετσι του λένε προφανώς οι πολιτικοί μέντορές του Τραγάκης και Ζαγορίτης) οτι αν κάνει σύντομα εκλογές, μπορεί το Πασόκ να μην κατακτήσει αυτοδυναμία.

Κούνια που τους κούναγε. Ο Παπανδρέου θα σαρώσει στις εκλογές.
Αμέσως μετά θα τον περιμένουμε όλοι εμείς, στη γωνία. Και θα τον σβήσουμε απο το χάρτη, εαν αποδειχθεί Αρχιερέας της Διαπλοκής, όπως οι κ.κ Σημίτης και Καραμανλής!

Δεν υπάρχουν σχόλια: