12.8.09

Δεν φταίν αυτοί, η φαντασία τους τα φταίει...


To troktiko και η Ζούγκλα τελικά έχουν πολλά κοινά σημεία.
Εκτός από του να κάνουν μνημόσυνα (ανεβάζουν καθυστερημένα "αποκλειστικές" ειδήσεις) με ξένα κόλλυβα, έχουν την συνήθεια να τα στολίζουν με σάλτσα.
Ο Σωκράτης προχθές μας είπε ότι κατά την διάρκεια της "μαρτυρικής φίμωσης" του Οσίου Ιστολογίου του, επικοινώνησε με υπάλληλο της πανίσχυρης Google ο οποίος μάλιστα ήταν σε διακοπές!!!
Χθες ο Μάκης στο κεντρικό του θέμα (ακόμα είναι πάνω), έκανε την χάρη στις Ελληνοαμερικάνικες Διωκτικές Αρχές, και δεν τους χάλασε την δουλειά. Για να ξέρουν όμως με ποιον έχουν να κάνουν τηλεφώνησε direct στη DEA για να...

...τους τα ψάλει επειδή γνώριζε όσα κι αυτοί για την επιχείρηση "BELLADONA1"που ήταν σε εξέλιξη. Μάλιστα καυχήθηκε ότι το δεύτερο πρόσωπο που απολογήθηκε στην "Ζούγκλα" ήταν ο αναπληρωτής Προϊστάμενος της Πανίσχυρης Αμερικάνικης Δίωξης Ναρκωτικών γνωστή ως DEA, o Mr David Ausiello .
N-N: Mr Makis, ο υπάλληλός σου μιλούσε χειρότερα αγγλικά από πρωτόμπαρκο ναυτικό που μόλις πήγε στην Αμερική ρωτούσε "Ντού γιού Κνόου που πηδούν οι ξένοι χίαρ?".

Ο Αμερικάνος δυσκολευόταν να τον καταλάβει και τον πάσαρε στο προϊστάμενό του, που απλώς του απαντούσε με ευγένεια.

Μπορεί οι συμπατριώτες μας αρμόδιοι, μόλις ακούσουν ΜΜΕ στο τηλέφωνο να λύνεται η γλώσσα τους και να λένε από αρλούμπες μέχρι κρατικά μυστικά χωρίς να σκέπτονται οτι καταγράφονται, οι ξένοι όμως είναι εκπαιδευμένοι και προσπαθούν να μάθουν τι ξέρεις εσύ.

Όσο για τον David Ausiello, Προϊστάμενο της Πανίσχυρης DEA που πήγες να παραμυθιάσεις (όπως και μας) για να βγάλεις είδηση, είναι ένας απλώς υπάλληλος Δημοσίων Σχέσεων, η εφεδρικός εκπρόσωπος Τύπου αν προτιμάς, για να ξεφορτώνονται τύπους σαν τους δικούς σου, που όταν τηλεφωνούν με αυτή την προφορά και λένε ότι είναι από την Ζούγκλα, οι άλλοι νομίζουν ότι είστε Μάου-Μάου από την Αφρική...

Δεν υπάρχουν σχόλια: