17.8.09

Το ΠΑΣΟΚ επιμένει...

Έντονες οι αντιδράσεις απο τα κόμματα για τη μή έλευση Χριστοφοράκου
Η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ φέρεται αποφασισμένη να εξαντλήσει κάθε δυνατότητα και περιθώριο προκειμένου να αντλήσει από τον κ. Μ. Χριστοφοράκο κάθε πληροφορία που ισχυρίζεται ότι διαθέτει για ροή «μαύρου πολιτικού χρήματος» προς το Κίνημα ή στελέχη του.

«Να τολμήσουμε να καθαρίσουμε το τοπίο, το δημόσιο βίο του τόπου μας, απ' όλες εκείνες τις υποθέσεις που...

...συγκλόνισαν τον ελληνικό λαό. Να λάμψει η αλήθεια, να νικήσει το φως και το αίσθημα Δικαιοσύνης», είναι η γραμμή του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Γ.Α. Παπανδρέου, ο οποίος τονίζει πως «εμείς και τη βούληση έχουμε και τις αποφάσεις μας έχουμε πάρει».

Σήμερα, στην Ιπποκράτους συντάσσεται η επιστολή προς τους δικηγόρους-υπερασπιστές του κ. Χριστοφοράκου, με την οποία το ΠΑΣΟΚ θα ζητεί να του δοθούν όλα τα στοιχεία που επικαλείται ο πελάτης τους και επιβεβαιώνουν τον ισχυρισμό του ότι έδωσε «μαύρο χρήμα» στον τότε υπεύθυνο οικονομικών του Κινήματος, Κώστα Γείτονα.

Το ΚΚΕ, απο τη δική του πλευρά, ανακοίνωσε πως «οι αποκαλύψεις για το σκάνδαλο Siemens καταδεικνύουν, εκτός των άλλων, το πόσο υποκριτικές και δόλιες είναι οι διακηρύξεις της Ν.Δ. και του ΠΑΣΟΚ για τη διαφάνεια των οικονομικών των κομμάτων».

Σύμφωνα με τον Συνασπισμό «είναι προτιμότερο η Ν.Δ. και το ΠΑΣΟΚ, αντί υποκριτικά να αλληλοκατηγορούνται, να δώσουν απαντήσεις για το πόσα χρήματα πήραν και πότε θα τα επιστρέψουν στον ελληνικό λαό. Είναι φανερό ότι ο διεφθαρμένος δικομματισμός έχει φτάσει στα όριά του. Είναι η στιγμή για μια μεγάλη αλλαγή στον τόπο».

Ο εκπρόσωπος του ΛΑΟΣ, Κωστής Αϊβαλιώτης, δήλωσε πως «αντί επιστολών σκοπιμότητας καλό θα ήταν η Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής να καλέσει με έξοδα του Ελληνικού Κοινοβουλίου το συνήγορο του κ. Χριστοφοράκου, ώστε να προσέλθει και να δηλώσει όλα εκείνα τα οποία έχει εκφράσει την επιθυμία να πει».
(από τα ΝΕΑ)

Δεν υπάρχουν σχόλια: