15.6.09

Τα blogs σφυροκοπούν το Βήμα...

Απότο Enimerosi24
H θεματολογία της εφημερίδας θύμισε δευτεροκλασάτες φυλλάδες που στοχεύουν στα ταπεινά ένστικτα των αναγνωστών τους...

Μεγάλη πτώση του Βήματος την περασμένη Κυριακή ανάγκασε τους επιτελείς της Μιχαλακοπούλου να αντεπιτεθούν με τρόπο που δεν μας έχει συνηθίσει ο ΔΟΛ στο παρελθόν. Με άλλα λόγια, η θεματολογία της εφημερίδας θύμισε δευτεροκλασάτες φυλλάδες που στοχεύουν στα ταπεινά ένστικτα των αναγνωστών τους. Οι υπαινιγμοί για την σχέση του Γιώργου Βουλγαράκη με την σύζυγο του, αλλά και τα υπονοούμενα για διαζύγιο, ξεπέρασαν ακόμη και βρετανικά ταμπλόιντ!
Εν συνεχεία, το κείμενο απάντηση (γιατί δεν έμοιαζε ακριβώς με ρεπορτάζ) στο Φάληρο, που με τη σειρά του, είχε ανακαλέσει στην τάξη τον Γ. Πρετεντέρη που χρησιμοποίησε λάθος στοιχεία για να κατηγορήσει την Public Issue, θυμίζει ξεκαθάρισμα λογαριασμών!
Θέλετε και συνέχεια; Η εφημερίδα έκλεισε την προσπάθεια να προσελκύσει αναγνώστες, με επίθεση που εξαπέλυσε στα blogs: troktiko, pressmme και nonews.
Τι...

κατάφερε; Σίγουρα να συζητηθεί. Αν αύξησε την κυκλοφορία της θα το μάθουμε την Τετάρτη. Πάντως τα blogs κινούνται με διάθεση να σφυροκοπήσουν τον Στ. Ψυχάρη και η δυναμική τους είναι αναμφισβήτητη...

Δεν υπάρχουν σχόλια: