13.8.20

Κουνήστε μας λίγο το δάχτυλο...

Τζιτζικώστας Παξοί ταβέρνα'
Σε ταβέρνα μετά τα μεσάνυχτα ο Τζιτζικώστας και η παρέα του...

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Την ώρα που η κυβέρνηση κουνάει το «δάχτυλο» στους πολίτες για τον κορονοϊό με την περιβόητη «ατομική ευθύνη» να έχει γίνει «καραμέλα», ένα «γαλάζιο» στέλεχος, ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, φαίνεται πως «ξέχασε» ότι είναι σε...
ισχύ μέτρα που προβλέπουν ότι ταβέρνες, εστιατόρια και μπαρ κλείνουν στις 12 τα μεσάνυχτα σε συγκεκριμένες περιοχές.



Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει σε σχετικό ρεπορτάζ το iefimerida.gr, το βράδυ της Τετάρτης ο κ. Τζιτζικώστας και η παρέα του πήγαν στις 23:45 σε ταβέρνα στους Παξούς για δείπνο. Εκείνη την ώρα στην ταβέρνα υπήρχαν και άλλοι πελάτες, οι οποίοι περίμεναν τον λογαριασμό και ετοιμάζονταν να αποχωρήσουν, καθώς, σύμφωνα με τα νέα μέτρα για τον κορονοϊό, η ταβέρνα έπρεπε να κλείσει και να μην εξυπηρετήσει άλλους πελάτες.



Ωστόσο, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, ο κ. Τζιτζικώστας φέρεται να παρέμεινε στην ταβέρνα και μετά τα μεσάνυχτα.



Το δημοσίευμα του iefimerida.gr, παραθέτει και φωτογραφίες που φαίνεται να τραβήχτηκαν μετά τα μεσάνυχτα και να αναρτήθηκαν στο Instagram με καταγεγραμμένη την ώρα που λήφθηκαν.

Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες, έχουν αποχωρήσει όλοι οι πελάτες, οι καρέκλες είναι ανάποδα πάνω στα τραπέζια και ο περιφερειάρχης με την παρέα του συνεχίζουν το φαγητό ανενόχλητοι.

Υπενθυμίζεται ότι τα σχετικά μέτρα για τα καταστήματα υγειονομικούς ενδιαφέροντος προβλέπουν λουκέτο από τις 12 τα μεσάνυχτα έως τις 7 το πρωί...

altsantiri.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: