1.8.20

Πολάκης: Πλαστογραφείς και έγγραφα κυρία Νικολάου;...

Σοφία Νικολάου - Βασίλης Δημάκης: Η απεργία πείνας, η επίθεση και ...
Το νέο έγγραφο που παρουσίασε το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη το οποίο εγκρίνει την μετάβαση της Γ.Γ. Αντιεγκληματικής Πολιτικής, Σοφίας Νικολάου και των συνοδών ασφαλείας στην Κω σχολιάζει ο Παύλος Πολάκης με μια νέα του ανάρτηση στο facebook.

Ο...
πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας αναφέρεται στις 557 καταχωρήσεις που μεσολάβησαν από το πρώτο πρωτόκολλο στο δεύτερο σχολιάζοντας παράλληλα «πλαστογραφείς και έγγραφα κυρία Νικολάου;». 
Υπενθυμίζεται ότι βάση του νέου εγγράφου που δημοσίευσε η κυρία Νικολάου μετά τις αποκαλύψεις του Παύλου Πολάκη, το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη εγκρίνει την μετάβαση της κυρίας Νικολάου και των συνοδών ασφαλείας στην Κω για να επισκεφθεί το κατάστημα κράτησης από τις 6 Αυγούστου έως τις 8 Αυγούστου ενώ σημειώνει πως από την Κυριακή 9 Αυγούστου θα παραμείνει στο νησί με δικές της δαπάνες έως τις 15 Αυγούστου.


Και το δεύτερο έγγραφο αλλά και το πρώτο φέρουν ημερομηνία 28/7/2020 αλλά επίσης μια μεγάλη διαφορά στον αριθμό πρωτοκόλλου. Το πρώτο φέρει αριθμό πρωτοκόλλου: 10967 και το δεύτερο φέρει αριθμό πολύ μεταγενέστερο του πρώτου: 11524. Δηλαδή μεσολάβησαν 557 καταχωρήσεις.

Συγκεκριμένα γράφει ο Παύλος Πολάκης

ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΙ ΕΓΓΡΑΦΑ ΚΥΡΙΑ ΝΙΚΟΛΑΟΥ;;;; Έφτασε στην καλτσα βλέπω....ο πανικός....

ΑΝΤΙΓΡΑΦΩ από Αρετή Αθανασίου :

«ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΩΣΑΝ ΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ!

Η Σοφία Νικολάου, Γ.Γ. Αντιεγκληματικής Πολιτικής, πήγε για μαλλί και βγήκε κουρεμένη!

Μετά τις καταγγελίες του Παύλου Πολάκη για τις δεκαήμερες διακοπές της στην Κω με πρόσχημα την επίσκεψή της στην φυλακή του νησιού που "χρεώθηκαν" στον Ελληνικό λαό έναντι του τιμήματος των 4.000 ευρώ, παρουσίασε δύο έγγραφα του υπουργείου Δημόσιας Τάξης σύμφωνα με τα οποία εγκρίνεται μεν η μετάβασή της καθώς και των συνοδών ασφαλείας της στην Κω για να επισκεφθεί το κατάστημα κράτησης από τις 6 Αυγούστου έως τις 8 Αυγούστου (3 μέρες δηλαδή) αλλά τις υπόλοιπες 7 ημέρες , από την Κυριακή 9 Αυγούστου έως τις 15 Αυγούστου θα παραμείνει στο νησί με δικά της έξοδα.

Και τα δύο έγγραφα φέρουν την ίδια ημερομηνία -28 Ιουλίου 2020. Η διαφορά όμως στον αριθμό πρωτοκόλλου δεν είναι ένα νούμερο αλλά ....557 νούμερα που σημαίνει ότι το έγγραφο είναι ψευδές και μεταγενέστερο (μετά τις καταγγελίες Πολάκη) και η ημερομηνία πλαστή!

Σωστά διαβάσατε! 557 νούμερα πρωτοκόλλου διαφορά σε έγγραφα της ίδιας μέρας, για το ίδιο θέμα και το ίδιο πρόσωπο!

Επεσε τέτοιος πανικός απ΄τις σοβαρές καταγγελίες του Πολάκη που ούτε μια σωστή αλχημεία δεν μπόρεσαν να κάνουν. Τόση απάτη και τόση ξεφτίλα μαζεμένη, δεν έχει υπάρξει ποτέ ξανά στην Ελληνική επικράτεια!»

Δεν υπάρχουν σχόλια: