31.3.19

Χρύσα Ρώπα: Αποκαλύπτει τον πραγματικό λόγο που κόπηκε το "Τι ψυχή θα παραδώσεις"...


Μετά σχεδόν είκοσι έτη σπάει τη σιωπή της η Χρύσα Ρώπα πρωταγωνίστρια της σειράς "Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή;" και καταγγέλλει το σκηνοθέτη και σεναριογράφο της σειράς Αλέξανδρο Ρήγα για φασιστική...

νοοτροπία!

Αφορμή για το ξέσπασμά της στάθηκε μια δήλωση του σκηνοθέτη και σεναριογράφου του "Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή;", Αλέξανδρου Ρήγα, ο οποίος σε πρόσφατη συνέντευξή του είπε πως η Χρύσα Ρώπα έχει "ένα όχι τόσο, ισορροπημένο νευρικό σύστημα", προκαλώντας τον θυμό της ηθοποιού.

Σε συνέντευξή της στη Realnews, η Χρύσα Ρώπα βάζει κάποια πράγματα στη θέση τους. Αρχικά, απαντά με τον δικό της τρόπο στον Αλέξανδρο Ρήγα, λέγοντας χαρακτηριστικά "Μετά από 35 χρόνια ένσημα, αναρωτιέμαι στ' αλήθεια. Ναι, έχω πολύ ευαίσθητο νευρικό σύστημα σε φασιστικές νοοτροπίες. Δεν θυμώνω! Τρελαίνομαι. Δεν φεύγω! Τρέχω...".

Έπειτα, αποκαλύπτει τον λόγο που τα γυρίσματα της σειράς διακόπηκε τόσο απότομα, κάνοντας λόγο για έναν καβγά ανάμεσα στην ίδια και τον Αλέξανδρο Ρήγα, "ξεμπροστιάζοντας" κατά κάποιο τρόπο τον σκηνοθέτη και σεναριογράφο. Η Χρύσα Ρώπα είπε σχετικά με τη μεταξύ τους ρήξη:

"Και μιας και είπα φεύγω. Πράγματι έφυγα μια μέρα από το "Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρής". Παρασκευή ήταν, πριν από είκοσι χρόνια, βράδυ. Είχα πρεμιέρα στο "Αλίκη" με τη "Δίαιτα του αστροναύτη". Έφυγα γιατί ο συγγραφέας, σκηνοθέτης του σίριαλ σε μια σύσκεψη κορυφής με είπε βρωμό...νο μπροστά σε όλους τους ηθοποιούς, τους τεχνικούς και τον κύριο παραγωγό. Έφυγα χωρίς να μου πει ένα "συγγνώμη". Έτσι έκανα πρεμιέρα εκείνο το βράδυ. Και στη συνέχεια αρνήθηκε ο σκηνοθέτης να με αντικαταστήσει, γιατί ήταν ανάξιος να υπερασπιστεί τη δουλειά του και τους ηθοποιούς του! Από ένα καπρίτσιο του, τους άφησε όλους χωρίς δουλειά. Και επειδή δεν βγήκα να κάνω δηλώσεις τότε, παρ' όλη την παραπληροφορημένη παροχή εκ μέρους τους στον Τύπο του κ...ου, σε όλα τα περίπτερα. Ποτέ δεν μίλησα. Ποτέ δεν με ξαναπήρε σε δουλειά ο τότε παραγωγός".

Και συνέχισε:

"Μόνο μια φορά άκουσα την Ελένη Ράντου να μιλά για κατάχρηση εξουσίας εκ μέρους του σκηνοθέτη. Το σωστό, λοιπόν, θα ήταν να μη φύγω. Κατά τη γνώμη πολλών. Εμένα, όμως, αυτό μου ακούγεται αδιανόητο και να το σκεφτεί μόνο κάποιος. Όχι να το κρίνει χωρίς κόστος μεταξύ... τυριού και αχλαδιού. Ακόμα εν έτει 2019 με ρωτούν σε τηλεοπτική εκπομπή που πήγα να μιλήσω για το ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης, που ήμουν τον χειμώνα, για το "Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή;". Δεν αντιλέγω, και βέβαια είμαστε οι επιλογές μας και όχι οι επιρροές μας, εάν έχουμε τα κότσια να ορίζουμε εμείς τη ζωή μας και όχι να μας την ορίζουν οι άλλοι. Και αυτό έχει το τίμημά του πάντα. Ποτέ δεν άργησα να ξοφλήσω τέτοιες επιταγές".

news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: