31.3.19

Βουλγαράκης αμφισβητεί Μπακογιάννη: «Δεν υπάρχουν χρίσματα στους δήμους»...O υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Βουλγαράκης πιστεύει ότι...
μπορεί να συσπειρώσει το κομμάτι της Δεξιάς που έχει αντιρρήσεις με την επίσημη υποψηφιότητα της ΝΔ, τον Κώστα Μπακογιάννη. Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Νέα Σελίδα» τονίζει: «Αυτό που θέλω για την Αθήνα είναι να αγαπήσουμε ξανά την πόλη μας, να την ζωντανέψουμε, να την κάνουμε καθαρή, λειτουργική, λαμπερή και ασφαλή».

Επισημαίνει ότι «δεν βλέπει κανένα θέμα με την υποψηφιότητά του» παρότι η ΝΔ στηρίζει την υποψηφιότητα Κώστα Μπακογιάννη, καθώς «δεν υπάρχουν χρίσματα στους δήμους και άλλωστε σε πρόσφατη εγκύκλιο της γραμματείας της πολιτικής επιτροπής αυτό γίνεται σαφές».

Προσθέτει δε, ότι «οι αυτοδιοικητικές εκλογές είναι σε μεγάλο βαθμό και θέμα της προσωπικότητας του υποψηφίου».

Αναφέρει ότι αν επιθυμούσε να επιστρέψει στην κεντρική πολιτική σκηνή θα μπορούσε να το είχε κάνει εδώ και αρκετό καιρό, σημειώνοντας ότι επιθυμία του είναι η αξιοποίηση της πολυετούς πείρας του και του έργου του ως υπουργού προκειμένου να προσφέρει στον Δήμο Αθηναίων ο οποίος αποτελεί για τον ίδιο «μια νέα σελίδα χωρίς υποσημειώσεις ή δεύτερες σκέψεις».

Ο κ. Βουλγαράκης δεν θεωρεί αρνητικό το γεγονός της ένταξης στα ψηφοδέλτια της ΝΔ «προσώπων από την εκσυγχρονιστική πτέρυγα», στο βαθμό φυσικά που το κέντρο βάρους του πολιτικού της στίγματος παραμένει στο πλαίσιο της ιδρυτικής της διακήρυξης. «Η δύναμη της παράταξης ήταν πάντα ο κόσμος της και, ιστορικά, όσα στελέχη προήλθαν από διευρύνσεις είτε ενσωματώθηκαν, είτε αποβλήθηκαν μόνα τους», καταλήγει στη συνέντευξή του ο Γ. Βουλγαράκης.

documentonews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: