31.3.19

«Σκόρπισε» τον Παναιτωλικό η ΑΕΚ...

Η ΑΕΚ έπαιξε κατά διαστήματα ωραίο ποδόσφαιρο, είχε τέσσερις διαφορετικούς σκόρερ και με το εμφατικό 4-0 επί του Παναιτωλικού, έδειξε πανέτοιμη για...
τον πρώτο ημιτελικό με την Λαμία.

Έστησε... πάρτι η ΑΕΚ! Η ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ επικράτησε 4-0 του Παναιτωλικού και έδειξε έτοιμη για τον πρώτο ημιτελικό Κυπέλλου με την Λαμία την ερχόμενη Τετάρτη!

Τέσσερις διαφορετικοί σκόρερ για τους «κιτρινόμαυρους», με τον Οικονόμου να ανοίγει το σκορ (39’), τον Μαλή να κάνει το 2-0 με αυτογκόλ (50’) και τους Μπογέ (82’), Γαλανόπουλο (83’) να... χτυπάνε στο φινάλε. Ανησυχία για τον Μπακασέτα και τον Κλωναρίδη που αποχώρησαν με προβλήματα τραυματισμών κατά τη διάρκεια του δευτέρου μέρους!

Εξαιρετικό ματς από τον Κλωναρίδη. Φαίνεται πως του ταιριάζει ο ρόλος του μπακ-χαφ στο 3-5-2. Θετικότατος στην επιστροφή του ο Χουλτ, πολύ καλοί και οι Μπακασέτας, Κρίστισιτς. Τραγωδία όλος ο Παναιτωλικός, δεν έφτιαξε ούτε φάση και στο τέλος δεν γλίτωσε την συντριβή!

Στους 50 βαθμούς ανέβηκε η ΑΕΚ που «κλειδώνει» την τρίτη θέση και ετοιμάζεται για το πρώτο ματς Κυπέλλου, στο οποίο θέλει να κάνει βήμα πρόκρισης στον τελικό. Παρέμεινε στην έκτη θέση παρέα με την Λαμία με 33 βαθμούς ο Παναιτωλικός...

Δεν υπάρχουν σχόλια: