15.4.24

Με τον υπουργό Άμυνας του Ισραήλ μίλησε ο Δένδιας...



Με την κατάσταση στη Μέση Ανατολή να θυμίζει... πυριτιδαποθήκη, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Δένδιας είχε σήμερα τηλεφωνική επικοινωνία με τον Ισραηλινό ομόλογο του Ιωάβ Γκάλαντ...

Την πληροφορία γνωστοποίησε ο ίδιος ο κ. Δένδιας, με σχετική ανάρτησή του στον προσωπικό λογαριασμό του στο «Χ», χαρακτηρίζοντας ταυτόχρονα  «καταδικαστέα» την επίθεση που εξαπέλυσε το Ιράν κατά του Ισραήλ. 


Υπενθυμίζεται ότι τη στιγμή που η Αθήνα και η κυβέρνηση Μητσοτάκη στηρίζουν σταθερά το Ισραήλ, τη στιγμή που το τελευταίο εξετάζει τις επιλογές του σχετικά με τυχόν απάντηση κατά της Τεχεράνης, ενώ την ίδια ώρα συνεχίζει να εφαρμόζει το γενοκτονικό του σχέδιο στη Λωρίδα της Γάζας. 

«Συνεχίζουμε να στεκόμαστε δίπλα στο Ισραήλ, αλλά την ίδια στιγμή προτρέπουμε όλες τις πλευρές να δείξουν την απαραίτητη αυτοσυγκράτηση» δήλωσε σήμερα ο πρωθυπουργός, επαναλαμβάνοντας ότι η ελληνική κυβέρνηση καταδικάζει απερίφραστα την επίθεση του Ιράν εναντίον του Ισραήλ. Οποιαδήποτε κλιμάκωση αυτή τη στιγμή θα ήταν μια καίρια απειλή για την περιφερειακή σταθερότητα και ασφάλεια. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: