25.4.24

«Ποινικά υπεύθυνος για ό,τι συμβεί στις εκκλησίες θα είσαι εσύ...»

Επίθεση Άδωνι σε Βελόπουλο...

“Πολιτικά και ποινικά υπεύθυνο” για ό,τι συμβεί στις εκκλησίες τη Μεγάλη Εβδομάδα, χαρακτήρισε ο Άδωνις Γεωργιάδης τον Κυριάκο Βελόπουλο.

Τις παραπάνω κατηγορίες τις εξαπέλυσε ο υπουργός Υγείας στον απόηχο των δηλώσεων του προέδρου της Ελληνικής Λύσης από το βήμα της Βουλής, σύμφωνα με τις οποίες θα πρέπει να απαγορευτεί η είσοδος σε όσους ψήφισαν τον νόμο για τον γάμο ομόφυλων ζευγαριών.

Μιλώντας στον ΣΚΑΙ, τόνισε για τον Κυριάκο Βελόπουλο ότι προέτρεψε πολίτες σε βία εναντίον όσων ψήφισαν τον νόμο για τον γάμο ομοφυλοφίλων. Για τον λόγο αυτόν, τόνισε, στην περίπτωση που συμβεί κάτι σε οποιονδήποτε, καθιστώ υπεύθυνο τον ίδιο, για ό,τι κι αν συμβεί σε εμένα, βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας ή και άλλου κόμματος, είπε ο υπουργός.

Μάλιστα, σε άλλο σημείο ο υπουργός, χαρακτήρισε “αμαρτία” τη στάση Βελόπουλου καθώς -όπως ισχυρίστηκε- “εργαλειοποιεί τη Μεγάλη Εβδομάδα, την ιερότερη περίοδο για τους Ορθοδόξους για πολιτικό του όφελος. Είναι αμαρτία και θα πρέπει να πάει να εξομολογηθεί για αυτό”.

Καταλήγοντας,  αναφερόμενος στο ντροπιαστικό περιστατικό με τον ξυλοδαρμό στη Βουλή, ο κ. Γεωργιάδης κατηγόρησε εκ νέου τον Κυριάκο Βελόπουλο, καθώς όπως είπε «έσπευσε να δώσει άφεση αμαρτιών στον βουλευτή του».

Στην περίπτωση όμως που ο Βασίλης Γραμμένος έβρισε την οικογένεια και τη μάνα του Κωνσταντίνου Φλώρου, τότε και αυτό είναι ανεπίτρεπτο: “Αδιανόητο ο πρόεδρος ενός κόμματος να μην τιμωρήσει κάποιον ο οποίος έβρισε τη μάνα κάποιου άλλου”.

Δεν υπάρχουν σχόλια: