21.4.24

Μητροπολίτης Κοζάνης: Να επιστρέψουν στο σπίτι οι γυναίκες...


...και να μαζέψουν τα παιδιά (BINTEO)...
  
Προβληματικές δηλώσεις από τον μητροπολίτη Παύλο στην προσπάθειά του να μιλήσει για την παραβατικότητα των ανηλίκων...
Σε μια παρέμβαση που συγκεντρώνει αντιδράσεις προχώρησε ο μητροπολίτης Σερβιών και Κοζάνης, Παύλος, στο πλαίσιο του κηρύγματος μετά την ακολουθία του Ακάθιστου Ύμνου το βράδυ της Παρασκευής.


Σε μια προσπάθειά του να μιλήσει για την παραβατικότητα των ανηλίκων στηλίτευσε τα κυβερνητικά μέτρα για τα σχολεία λέγοντας ότι είναι κατασταλτικά, ενώ χρειαζόμαστε προληπτικά μέτρα να φτιάξουμε ανθρώπους.

Στη συνέχεια, όμως, και αφού προανήγγειλε ότι «τώρα θα γίνει σεισμός με αυτό που θα πω, αλλά δεν έχω πρόβλημα γιατί αυτή είναι η αλήθεια», ο μητροπολίτης πέταξε το μπαλάκι στις γυναίκες λέγοντας ότι πρέπει να γυρίσουν στο σπίτι για να προσέχουν τα παιδιά.

«Εάν δεν επιστρέψει η γυναίκα στο βασίλειό της που είναι το σπίτι της και να μαζέψει ως η κλώσα τα πουλάκια της κάτω από τις πτέρυγες της, έτσι θα πορεύονται τα παιδιά να εγκληματούν το ένα στο άλλο. Η γυναίκα είναι το ωραιότερο πλάσμα που έφτιαξε ο Θεός, το πλέον ευαίσθητο πλημμυρισμένο από αρετές για τη μητρότητα και τη συζυγία, να χτυπιέται χειρότερα από τα γαϊδούρια», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Το βίντεο από το 2.03.33






 

Δεν υπάρχουν σχόλια: