25.4.24

Δίπλα στην ομογένεια ο Νικόλας Φαραντούρης...



Στις Ηνωμένες Πολιτείες μεταβαίνει ο Σύμβουλος Ευρωπαϊκής Πολιτικής του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ και υποψήφιος Ευρωβουλευτής Νικόλας Φαραντούρης,για επαφές με την ομογένεια και τους Έλληνες απόδημους...

Στο πλαίσιο της επίσκεψής του θα πραγματοποιήσει συναντήσεις με μέλη του Κογκρέσου και της Γερουσίας, μέλη ομογενειακών οργανώσεων και επιστημονικών ενώσεων σε Ουάσιγκτον και Τέξας, ενώ θα συμμετάσχει σε ομάδες εργασίας για τις διεθνείς ενεργειακές εξελίξεις στο Χιούστον, την "ενεργειακή πρωτεύουσα" των ΗΠΑ, σε μία κρίσιμη περίοδο για την ενεργειακή ασφάλεια και το ενεργειακό κόστος στην Ελλάδα και την Ευρώπη. 

Την Πέμπτη 25 Απριλίου θα πραγματοποιήσει ομιλία στο Χιούστον προσκεκλημένος του Hellenic Professional Society of Texas με θέμα τις εξελίξεις σε Ευρώπη, Ελλάδα και Αμερική μετά τις Ευρωπαϊκές εκλογές της 9ης Ιουνίου.

Το Σάββατο 27 Απριλίου θα μεταβεί στο Λονδίνο όπου θα μιλήσει στο Coway Hall για τη σημασία των επικείμενων ευρωεκλογών, προσκεκλημένος της οργάνωσης μελών ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Ηνωμένου Βασιλείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: