2.4.24

«Η ευαισθησία των πολιτικών αποκτά σημασία...»...

«...όταν μπορεί να αγκαλιάσει τις άλλες οικογένειες...»

Η «ευαισθησία των πολιτικών αποκτά σημασία όταν μπορεί να αγκαλιάσει τις άλλες οικογένειες, αυτές που δεν έχουν ισχύ και διασυνδέσεις, αλλά παλεύουν μόνες» τονίζει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης, σχολιάζοντας την ανάρτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, που ανέφερε σε post του -μετά και τα όσα έγραψε η Έλενα Ακρίτα- ότι γράφει «ως σύζυγος και όχι ως πρωθυπουργός» και ότι η σύζυγός του Μαρέβα Μητσοτάκη «θα κινηθεί νομικά. Και εγώ θα πάω μάρτυρας στο δικαστήριο να την υπερασπιστώ».

«Είναι σημαντικό το να συμπαραστέκεται ένας καλός οικογενειάρχης στη σύζυγό του που πάει στη δικαιοσύνη. Δηλαδή, εκεί που δυστυχώς δεν μπορούν να πάνε τον Κώστα Αχ. Καραμανλή οι δεκάδες καλοί οικογενειάρχες που έχασαν τους ανθρώπους τους στα Τέμπη, επειδή ακριβώς τους το απαγορεύει ο οικογενειάρχης πρωθυπουργός» υπογράμμισε χαρακτηριστικά ο Στέφανος Κασσελάκης, και επισήμανε ότι: 

«Η ευαισθησία των πολιτικών αποκτά σημασία όταν μπορεί να αγκαλιάσει τις άλλες οικογένειες, αυτές που δεν έχουν ισχύ και διασυνδέσεις, αλλά παλεύουν μόνες τους καθημερινά απέναντι στην αναλγησία πολιτικών που η ευαισθησία τους εξαντλείται στα του οίκου τους».

Δεν υπάρχουν σχόλια: