1.4.24

Η Μαρέβα Μητσοτάκη μηνύει την Έλενα Ακρίτα...


...για ανάρτησή της στο facebook...
Η σύζυγος του πρωθυπουργού, Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη, θα προχωρήσει σε νομικές ενέργειες εις βάρος της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Έλενας Ακρίτας. Αφορμή ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα στο facebook, προς υπεράσπιση του συζύγου του Στέφανου Κασσελάκη, Τάιλερ Μακμπέθ, έπειτα από υβριστική ανάρτηση τρίτου προσώπου εις βάρος του...


Στην ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού, αναφέρονται τα εξής:

«Σε συνέχεια της χθεσινής συκοφαντικής ανάρτησης της βουλευτού επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ Έλενας Ακρίτα, το περιεχόμενο της οποίας επανέλαβε και σήμερα, η κυρία Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη θα προβεί στο αμέσως προσεχές χρονικό διάστημα στις απαραίτητες νομικές ενέργειες κατά το αστικό και ποινικό δίκαιο, με σκοπό την αποκατάσταση της αλήθειας και της προσωπικότητάς της».

Και προσθέτει: 

«Θεωρούμε αυτονόητο πως το σύνολο της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ θα αποδεχθεί την άρση της ασυλίας της κυρίας Ακρίτα, προκειμένου να λογοδοτήσει στη δικαιοσύνη για τους ψευδείς και συκοφαντικούς ισχυρισμούς της».

Η απάντηση της Έλενας Ακρίτα

Η βουλευτής του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης απάντησε στην ανακοίνωση του Γραφείου του Πρωθυπουργού, λέγοντας ότι θα ζητήσει την άρση της ασυλίας και ότι «ανυπομονεί να βρεθεί» με τη σύζυγο του Κυριάκου Μητσοτάκη, για «να μάς αποκαλύψει επιτέλους την προέλευση των 40 ακινήτων, όλη την αλήθεια για το σπίτι Βολταίρου και αν γνωρίζει πώς και πού κατασπαταλήθηκαν τα σχεδόν 500.000.000 χρέος της ΝΔ πού από την τσέπη μας πληρώσαμε οι Έλληνες φορολογούμενοι».

Γράφει στον λογαριασμό της στο facebook

Η Μαρέβα Μητσοτάκη δήλωσε ότι θα με μηνύσει για την ανάρτηση μου που ήταν αμιγώς πολιτική και όχι προσωπική και γι’ αυτό δεν αλλάζω ούτε «και».Την περιμένω και της λέω από τώρα ότι θα ζητήσω την άρση ασυλίας μου. Εγώ δεν είμαι δειλή, δεν ιδρώνει το αυτί μου από απειλές και δεν κρύβομαι από κανέναν. 

»Ίσα ίσα. Ανυπομονώ να βρεθούμε με την συζυγο του πρωθυπουργού και να μάς αποκαλύψει επιτέλους την προέλευση των 40 ακινήτων, όλη την αλήθεια για το σπίτι Βολταίρου και αν γνωρίζει πώς και πού κατασπαταλήθηκαν τα σχεδόν 500.000.000 χρέος της ΝΔ πού από την τσέπη μας πληρώσαμε οι Έλληνες φορολογούμενοι. 

»A bientot, madame».


Δεν υπάρχουν σχόλια: