23.4.24

Aπό καιρό... μελέτη στο γαλάζιο...



Στην παρουσίαση της υποψηφιότητάς της στο ευρωψηφοδέλτιο της Ν∆ η Ελεονώρα Μελέτη (φωτογραφία)ανέφερε ότι θέλει να αγωνιστεί για τα γυναικεία και εν γένει για τα ανθρώπινα δικαιώµατα στην Ευρωβουλή...

Βέβαια πριν από µερικά χρόνια η ίδια σε µεσηµεριανή εκποµπή που παρουσίαζε είχε «ξεπλύνει» τον Ηλία Κασιδιάρη, τότε εκπρόσωπο Τύπου της ναζιστικής Χρυσής Αυγής. 

Τότε τον παρουσίαζε σαν άνθρωπο της διπλανής πόρτας και εξοικείωνε το κοινό της µε πρόσωπα των οποίων οι ιδέες καταπατούν την καθολικότητα των ανθρώπινων δικαιωµάτων και θεωρούν τις γυναίκες «πολίτες δεύτερης κατηγορίας».

Αναφερόµενη στην τραγωδία των Τεµπών η τηλεπαρουσιάστρια εξέφρασε την άποψη πως «αν έχει γίνει ένα λάθος, είναι ότι η κυβέρνηση επικοινωνιακά στην αρχή δεν βγήκε να βάλει τέλος σε κάποιες fake ειδήσεις που τις άφησε να µεγαλώσουν και αυτήν τη στιγµή την τρώνε». Ποιες είναι οι fake ειδήσεις κατά την Ελεον. Μελέτη; 

Η διαδικασία του µπαζώµατος, που ακόµη δεν έχει απαντηθεί γιατί έγινε και µε απόφαση τίνος; Οι αλλεπάλληλες προειδοποιήσεις των εργαζοµένων στο σιδηροδροµικό δίκτυο προς τον τότε υπουργό Κώστα Αχ. Καραµανλή για τις εγκληµατικές ελλείψεις; Μέσα σε ελάχιστα 24ωρα η κ. Μελέτη εµπέδωσε την κυβερνητική προπαγάνδα. 

Α.Κ. - Documento

Δεν υπάρχουν σχόλια: