11.7.18

Οι 50 αποχρώσεις του Ραγκούση...

Περί τις 50 παρεμβάσεις σε τηλεόραση και ραδιόφωνα έχουν κανονίσει οι Συριζαίοι στον Γιάννη Ραγκούση μέχρι το...
τέλος Αυγούστου! Αυτό τουλάχιστον «καταγγέλλει» ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Βασίλης Κεγκέρογλου στο Τwitter του, επικαλούμενος συζητήσεις κυβερνητικών βουλευτών σε πηγαδάκια στη Βουλή!

Μάλιστα ο βουλευτής Ηρακλείου συμπληρώνει δεικτικά ότι το «βρισίδι Ραγκούση στην παράταξη», είναι κατά κάποιον τρόπο προϋπόθεση για «Να μπει στη (Συριζαική) επετηρίδα όπως ο Φώτης Φανούριος»!

Η συγκεκριμένη όμως αποκάλυψη στάθηκε αφορμή για το άρθρο της Βίβιαν Ευθυμιοπούλου στον «Φιλελεύθερο» που κατέληξε στο συμπέρασμα «Βρίσκουν και τα κάνουν»!  Και ορθώς η δημοσιογράφος διαπιστώνει ότι δεν φταίει ο Ραγκούσης (που πλήθος ΜΜΕ θεωρούν ότι οι απόψεις του ενδιαφέρουν), αλλά αυτοί που ασχολούνται μαζί του. «Καθημερινά» συνεχίζει το σκεπτικό της η αρθρογράφος «Οι οθόνες μας γεμίζουν με σχόλια για την πιο πρόσφατη δήλωση Ραγκούση».

Το πρόβλημα όμως στον παραπάνω συλλογισμό, τόσο της δημοσιογράφου όσο και του βουλευτή, είναι λίγο ό,τι να ‘ναι και κυρίως βουτηγμένος στην υπερβολή και τη μονομέρεια!

Πρώτον, 50 παρεμβάσεις που ισχυρίζεται ο Κεγκέρογλου ότι έχουν κλείσει οι Συριζαίοι στον Ραγκούση, σημαίνει ότι απο σήμερα μέχρι και 31 Αυγούστου (που είναι ακριβώς 50 ημέρες), ο πρώην υπουργός δεν πρέπει να κάνει κάτι άλλο, από το να βγαίνει καθημερινά στις τηλεοράσεις και τα ραδιόφωνα για να βρίζει τη Φώφη! Διότι οι επιμελείς θα προσέξουν ότι ο Ραγκούσης τα ‘χώνει στη Φώφη και όχι στην παράταξη όπως λέει ο Κεγκέρογλου! Τελευταία δήλωση ήταν τα περί υπαλλήλων του Μαρινάκη!

Δεύτερον, με αφορμή τον τελευταίο: Η ΕΡΤ αποσιώπησε από τη δήλωση Ραγκούση τη φράση «Αρνούμαι να με καταστήσεις (ενν. τη Φώφη) υπάλληλο του Μαρινάκη και υπερεργολάβο του Μητσοτάκη»! Κατά συνέπεια αν οι Συριζαίοι δεν μπορούν να επιβάλλουν τον Ραγκούση στην ΕΡΤ, εκτός του ότι είναι για κλάματα, μετά απομένει μονάχα ο «φιλοκυβερνητικος» ALPHA και ολίγη από το «Epsilon» του Σαββίδη!

Άρα τρίτον η φράση της δημοσιογράφου για «πλήθος ΜΜΕ» (που φιλοξενούν τις δηλώσεις Ραγκούση), είναι κάτι παραπάνω από υπερβολή! Διότι απλούστατα Μαρινάκης και Αλαφούζος έχουν ηγεμονική θέση στα ηλεκτρονικά και έντυπα Μέσα! Δεν βγαίνουν τα νούμερα δηλαδή! Άσε που ενάμιση κανάλι (ALPHA και Epsilon), συν την ΕΡΤ (που είναι για κλάματα), δεν το λες και πλήθος ΜΜΕ!

Ενώ τέλος, βασιλεύει η μονομέρεια στο συλλογισμό του βουλευτή και της δημοσιογράφου, αν μαζί με τον Ραγκούση, δεν ακολουθούν και τα ονόματα του Δημήτρη Καμμένου και του Κώστα Χρυσόγονου που έχουν μόνιμο στασίδι στον ΣΚΑΙ για να τα χώνουν αντίστοιχα στον ΣΥΡΙΖΑ!...

enimerosi24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: