31.7.18

Άρεσε η ΑΕΚ, 3-2 την Γαλατά...

Παρουσιάζοντας καλή εικόνα για μεγάλο διάστημα του ματς, η ΑΕΚ νίκησε την Γαλατασαράι με 3-2, στο δυνατό φιλικό ματς που έγινε το βράδυ της Τρίτης στο ΟΑΚΑ, μπροστά σε...
περισσότερους από 10 χιλιάδες φίλους της.

Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 22΄από κοντινή προβολή του Μαϊκόν, ισοφάρισε στο 35 με τον Λιβάγια να πλασάρει από το ύψος του πέναλτι, μετά από εξαιρετική προσπάθεια του Κλωναρίδη, προηγήθηκε στο 51΄, με ιδανικό πλασέ του Μπακασέτα μετά από πολύ καλό ξεδίπλωμα στην αντεπίθεση κι έκανε το 3-1 με καταπληκτική εκτέλεση φάουλ του Μάνταλου στο 56΄.

Οι Τούρκοι μείωσαν στο 67΄, πάλι με τον Μαϊκόν, αυτή την φορά με απευθείας εκτέλεση φάουλ.

Γενικά μετά το μουδιασμένο ξεκίνημα η ομάδα του Ουζουνίδη έβγαλε πολύ ζωντάνια και φρεσκάδα στο γήπεδο, ενώ η τάση της να παίξει πιο κάθετα απ' όσο την έχουμε συνηθίσει, ήταν επίσης ξεκάθαρη. Έχει σημασία πως ξεκίνησε με μια ενδεκάδα με δέκα παίκτες από την περσινή σεζόν, ωστόσο ειδικά οι Μπογέ και Άλεφ, αλλά και ο Πόνσε σε κάποιες φάσεις, έδειξαν πως μπορούν να ανεβάσουν πολύ το επίπεδο.

Η AEK ξεκίνησε το ματς με Μπάρκα, Μπακάκη, Λαμπρόπουλο, Οικονόμου, Λόπες, Σιμόες,, Γαλανόπουλο, Μπακασέτα, Μάνταλο, Κλωναρίδη, Λιβάγια. Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι Μπογέ, Πόνσε, Τσόσιτς, Χουλτ, Άλεφ, Γκάλο, Γιακουμάκης, Αλμπάνης και Μοράν.

Η Γαλατά ξεκίνησε με μια δυνατή ενδεκάδα, που αποτελούνταν από Τσίπε, Μαϊκόν, Αζίζ, Ινάν, Μπελχαντά, Γκομίς, Ονιεκούρου, Καρόλ, Ροντρίγκες, Ρέγκες, Ναγκατόμο...

Δεν υπάρχουν σχόλια: