31.7.18

Άδωνις: Παντός καιρού και πάσης σπέκουλας...


ΒΙΝΤΕΟ

Ο νυν αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, πρώην βουλευτής ΛΑΟΣ, έτοιμος για κάθε σπέκουλα, κάθε ψεύδος, κάθε προπαγάνδα

Ο Άδωνις Γεωργιάδης εμφανίστηκε την...
Παρασκευή 27 Ιουλίου στον ΣΚΑΪ και ισχυρίστηκε ότι το 2007, με αφορμή τις φονικές πυρκαγιές της Ηλείας, παραιτήθηκε η κυβέρνηση Καραμανλή. Δεν σεβάστηκε ούτε τους νεκρούς στο Μάτι ούτε τους νεκρούς στην Ηλεία το 2007  προκειμένου να κάνει τη χυδαία αντιπολιτευτική του προπαγάνδα.

Δήλωσε μάλιστα εκ των υστέρων ότι... ξεχάστηκε, παρόλο που στις εκλογές για τις οποίες λέει «η παράταξή μας με τον τότε πρωθυπουργό μας ανέλαβαν την πολιτική ευθύνη και παραιτήθηκαν» εξελέγη βουλευτής του ΛΑΟΣ, όπως και το 2009.

Θαυμάστε τον νυν αντιπρόεδρος της Ν.Δ. σε ένα βίντεο με την τωρινή δήλωση και τη δήλωσή του ως βουλευτή του ΛΑΟΣ:Ως βουλευτής του ΛΑΟΣ ο Άδωνις αποκαλεί τη Ν.Δ. «Νέρωνα» και την εγκαλεί ότι έκαψε την Ηλεία, την Πάρνηθα, την υπόλοιπη Αττική και την Αθήνα από τους κουκουλοφόρους. Για το τελευταίο μάλιστα χρησιμοποιεί το ίδιο επιχείρημα που τώρα έχει υιοθετήσει η αξιωματική αντιπολίτευση εναντίον της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ. Ισχυρίζεται ότι το κέντρο της Αθήνας κάηκε τότε γιατί η αστυνομία είχε εντολή να μην αντιδράσει...

Δεν υπάρχουν σχόλια: