31.7.18

Πληρωμένα πιστόλια και κοράκια της δημοσιογραφίας...


…ούτε στις κηδείες δεν τους θέλουν...

Από την άλλη μεριά αν το δεις, ευτυχώς που ζούμε στο country Ελλάδα! Και μετά από μια τέτοια τραγωδία και μια τέτοια ανείπωτη θλίψη που νιώθεις ακόμα και αν δεν είχες κανέναν γνωστό στις πληγείσες περιοχές, αλλά και μόνο οι εικόνες που σε βυθίζουν στη μελαγχολία… Μετά λοιπόν από όλα αυτά που σου έχουν μαυρίσει το καλοκαίρι, υπάρχει τρόπος να...
«δραπετεύσεις» από την κατατονία της βαθιάς στενοχώριας… Και να εξοργιστείς!

Η ντροπή τού να είσαι δημοσιογράφος

Πώς; Βλέποντας τους δημοσιογράφους να πλακώνονται στα σόσιαλ μίντια, να παθιάζονται και να παραληρούν χώνοντας οι μεν τον Τσίπρα οι δε τον Μητσοτάκη, με τέτοια ορμή που πραγματικά οι πολιτικοί έχουν περάσει σε δεύτερη μοίρα! Ποιος Αδωνις και ποιος Πολάκης. Δεν υπάρχει αυτός ο κλάδος στο country. Οι δημοσιογράφοι. Απίθανοι!

Πληρωμένα πιστόλια και Κοράκια

Οι μισοί σφάζονται για να υποστηρίξουν το κόμμα που γουστάρουν με αποτέλεσμα να γίνονται όλοι εκπρόσωποι της κυβέρνησης ή της ΝΔ και οι άλλοι μισοί είναι τα λεγόμενα κοράκια. Κοιτάνε να αποθανατίσουν την πιο σούπερ (Jesus μου!) συγκλονιστική εικόνα από το μακελειό για να τη δείξουν, να εφεύρουν τον πιο σπαρακτικό τίτλο για να αποσπάσουν λάικ, σχόλια, κλικ και δεν συμμαζεύεται.

Σας φτύνουν όλοι και νομίζετε ότι βρέχει

Ρε; Έχετε πάρει χαμπάρι ότι ο ένας μετά τον άλλον που τους έχει βρει η υπέρτατη τραγωδία να έχουν χάσει παιδιά, γονείς κτλ μέσα στο θρήνο τους έχουν μέλημα να βγάζουν ανακοινώσεις για να μην πλησιάζετε στις κηδείες; Εσείς τα κοράκια που βλέπετε αίμα και τρέχετε! Που μυρίζετε θάνατο και δυστυχία και λυσσάτε να το έχετε πρώτοι και το πιο αποκαλυπτικό! Ντροπή και αηδία.

Πολιτική αλητεία

Για το θέμα που έχει δημιουργηθεί με τη γυναίκα του δημοσιογράφου Παπαπαναγιώτου που έγραψε την επιστολή «άκου να σου πω Αλέξη», τι να σχολιάσει περισσότερο κανείς. Στον… πάτο υποκλίνεσαι. Και τον κοιτάς με δέος! Και μεταξύ μας «άκου να σου πω Κυριάκο» θα πρεπε να τιτλοφορείται διότι όλα αυτά τα παραληρήματα από ανθρώπους και του επιτελείου του μάλιστα τρομάρα του (του επιτελείου) μόνο ζημιά του κάνουν. Ελλαδάρα… Από όλες τις απόψεις, από όπου και αν το δεις!

Γιώτα Δημητρακοπούλου (enimerosi24.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια: