31.7.18

Τέλος το ενδιαφέρον του Epsilon...

...για τους άστεγους της Superleague... 

Τελείωσε όπως φαίνεται το ενδιαφέρον του Ιβάν Σαββίδη (ιδιοκτήτη του ETV αλλά και του ΠΑΟΚ) για τα...
τηλεοπτικά δικαιώματα στο ελληνικό πρωτάθλημα...

Τα στελέχη του ETV σύμφωνα με πληροφορίες δεν πρόκειται να μπουν σε άλλη διαδικασία για τις λεγόμενες «άστεγες» ομάδες της Super League αφού φαίνεται ότι δεν υπάρχει κάτι ξεκάθαρο από αυτό το...μέτωπο. Δεν πρόκειται λοιπόν να ασχοληθούν περαιτέρω με αυτό το θέμα, τούλαχιστον όσο παραμένουν οι ίδιες συνθήκες.

Στο κανάλι πάντως υπάρχουν και άλλα μέτωπα ανοικτά καθώς παρά τις επαφές που έχουν πραγματοποιηθεί και τις διερευνητικές συζητήσεις που έχουν γίνει δεν έχουν λήξει διάφορα ζητήματα. Δεν υπάρχει λοιπόν προς το παρόν κανένα νεώτερο και τίποτε οριστικό για το πρόσωπο που θα αναλάβει την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του καναλιού. Το ίδιο ισχύει και για τα πρόσωπα που θα κάνουν την πρωινή ενημέρωση ενώ τα στελέχη του ETV συνεχιζουν να αναζητούν λύσεις και για βραδινή πολιτική εκπομπή.

Από την πλευρά της ψυχαγωγίας πάντως τα πράγματα προχωράνε πιο γρήγορα. Ήδη αναζητούνται αγόρια 14-24 χρονών που επιθυμούν να συμμετάσχουν στο τάλεντ σόου του καναλιού «La Banda» (δηλώσεις συμμετοχής: www.labanda.gr, facebook: La Banda-Greece, instagram: LaBandaGreece) που το κανάλι θα μεταδώσει τη νεά τηλεοπτική σεζόν. Ο Μιχάλης Κουινέλης (Stavento), ο Θοδωρής Μαραντίνης και η Ελένη Φουρέιρα κάθονται στην κριτική επιτροπή για να αναζητήσουν τις φωνές και τις παρουσίες που θα δημιουργήσουν το επόμενο boyband. Την παρουσίαση του τάλεντ σόου show η πάντα απολαυστική Άννα Μαρία Βέλλη.

Σε ανακοίνωσή τους τα στελέχη του καναλιού σημειώνουν ότι στην «πρώτη τους εμφάνιση οι επίδοξοι stars διαγωνίζονται σαν σόλο καλλιτέχνες μπροστά σε ζωντανό κοινό. Το σκηνικό φαντάζει σα να δίνουν μία μίνι συναυλία. Εκεί, οι fans και μόνο αυτοί, κρατάνε την τύχη όλων στα χέρια τους. Ψηφίζοντας μέσα από το ειδικά σχεδιασμένο application τον αγαπημένο τους performer, του δίνουν την ευκαιρία να περάσει το πρώτο εμπόδιο και να βρεθεί απέναντι στην κριτική επιτροπή. Ακολουθεί μια σειρά δοκιμασιών, από μαθήματα φωνητικής  και χορογραφίας, μέχρι σκηνοθεσίας όλες με έναν και  μοναδικό σκοπό: να κερδίσουν τις καρδιές και την ψήφο των fans! 

Όσο οι υποψήφιοι μειώνονται, η ένταση και η αγωνία κορυφώνεται. Ποιοι θα καταφέρουν να κάνουν το όνειρό τους πραγματικότητα, να εξασφαλίσουν μια θέση στο επόμενο hot pop band της χώρας και να απολαύσουν την  διαδρομή που οδηγεί στο απόγειο της επιτυχίας στη μουσική βιομηχανία»...

e-tetradio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: